vectra c için yardımmmmmmmmmmmm

emirhan1903

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar bu vectra c 1.8 in motoru yeterlimi kullanan veya bilgisi olanlar varsa yardımlarını bekliyorum bi tane buldum 24000ytl istiyo

Son düzenleme:
vectra c nin 1.8 gayet guzel ve ii gidiyor..
ama turkiye gelmiyoki.

1,6'nın yetip yetmediği kişiden kişiye değişir bana göre, bana yetiyor şahsen. Ha şöyle 120 hp yapacak bir chip olsa idi hiçde fena olmazdı yakıt açısından :)

Çok fazla performans aramıyorsanız 1.6 yeterli.2003 comfort'um var konforundan,performansından ve yakıtından çok memnunum.

Eğer uçmak gibi bir derdiniz yoksa kesinlikle yeterli. Kalkışlarda çok ağır kalıyor alet ondan sonra devrini aldı mı canavar gibi gidiyor! Ayrıca D segmentinde bir araca göre de oldukça ekonomik.

1.6 motor tabiki tatminkar,ama gücü sürekli hissetmek istiyorsan,yol durumuna göre güç kaybını fazla hissetmek istemiyorsan 1.8 tabiki daha iyi olacaktır senin için...

1,6 Yetmezmi endişesi varsa biraz daha imkanları zorlayıp(mümkünse) 1,9cdti alabilirsin Hem ekonomi hem performans açısından

1.6 vectra'lar normal kullanımda hiçbir şekilde problem olmayacak arabalardır ancak güç istiyorsan tatmin edemez evet.1.8 ler ise 2003-2004 yıllarında türkiyeye geldiler ama çok az satıldı ve cvt şanzıman ile getirildi.Dolayısı ile 0-100 olarak 1.6 dan pek farklı değildi kağıt üzerinde ama kalkış dışında her alanda 1.6 lardan üstündü tabiiki.Performanslı bir vectra c istiyorsan 2000 cc'den aşağı almamalısın bence.Eğer ekonomi de önemliyse 1.9 cdti ler mükemmel

Geri