Vectra C kalroifer ya cok isitiyor, ya da cok sogutuyor!

burakdoker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar, elegance aracimin kaloriferini her zaman auto konumunda 22-23 C olarak kullanirdim ve eco da degil yani klima da hep otomatik olurdu bug vs olmasin diye.
Bir kac gundur birden buz gibi uflemeye basliyor ve bir sure sonra da asiri sicak yapiyor iceriyi. Radyator tikali olsa herhalde hic isitmaz. Bu arada arac harareti de 85-90 arasi seyrediyor. Manuel olarak da isiyi sonuna kadar yukseltiyorum, fani kisiyorum gene isinmiyor hararet 85 C iken.
Acaba dis, ic ve(ya) radyator suyu isi algilayicilariyla ilgili bir sorun mu olabilir? Veya daha once buna benzer birsey tecrube etmis olan varsa yardimci olamsini rica ederim.

Autodan çıkarıp hava yönlerini baş ayaklar ve ortaya getirim HI ya alın ve hiç değiştirmeyin motor tam ısındıktan sonra ısıtıyormu.manuel yapmış olursun bu şekilde

Sony Z5 ile gönderildi

Autodan çıkarıp hava yönlerini baş ayaklar ve ortaya getirim HI ya alın ve hiç değiştirmeyin motor tam ısındıktan sonra ısıtıyormu.manuel yapmış olursun bu şekilde

Sony Z5 ile gönderildi

Hepsi denendi fakat olumsuz, isitmiyor.

Sorun cozuldu daha dogrusu tespit edildi.
Yag sogutucusu motor sogutma su sistemine bayagi bir yag kacirmis ve kalorifer radyatoru tikanmis! Yag sogutucusu degisecek :(

Geri