Vectra c kucuk gosterge ekraninin kendiliginden düzelmesi :) (resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lampard

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar 2 aylik zaman diliminde takografdaki ekranda ölü pikseller olustu ve simdi neredeyse tamamen duzelmek uzere
Ilk hali
8a8apeje.jpg

15 -20 gun sonraki hali
ge3uzyqu.jpg

Ve su anki hali
eje9areh.jpg

Arkadaslar bunun sebebi tam olarak nedir onlem almak istiyorum sicaklik degeri degisimi ise gerekirse battaniye ortecem ustune bu ne bicim bir ekran boyle anlamadim.
Her gecen gun duzelmekte kaybolacagindan eminim takip ediyorum zaten her gun
Bunun sebebi nem ise eger tako yu silikonkayip mi taksak acaba ? Fikirlerinizi bekliyorum tesekkur ederim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim aracımda da var. Ama benimkisi ne büyüyor ne küçülüyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

abi sıcak soğuk değişiminden demiştim ya :D
fönle biraz hepten düzelir :D
yada kadranın güneş alacağı alana bırak sabahtan akşama kadar tertemiz olur :D

Fatih kışın fönlesekte olmaz sanirim sabaha kadar tekrar dagilir gider dandik bir ekran sanirim bu ozellikle ust modellerin ekrani ile degistirdim ki sorun olmasin ama bundan kurtulus yok galiba

abi opelde kurtulamadı sanırım makyajlı kasada o ekran yok :D

C2 de evet o ekran yok ama bence ekran olması daha havalı ;) da düzgün calışaydı be ya.sıcak memlekete mi taşınsak ne yapsak :)

mitoz bölünme ve evreleri :D:D
yumurtaaaya can veren Allah :) ölük pikselide diriltti vallahi :)

Geçmiş olsun, düzelmesine sevindim..Ben de bir entry paylaşayım bu konuyla ilgili olarak:
''Ne araba yapmışlar be, arızasını bile kendi onarıyor... Her markanın böyle aracı yoktur :D''

Nedense ekrani sorunsuz vectra c lerin surekli oradaki ekran acik diye hatirliyorum acaba ekran uzun sure acik kalmadikca bazen yandikca mi bozuluyor ben de hic yanmiyor o ekran ariza vs olunca yaniyor ya.yani bi ampulu sokup o ekranin surekli acik kalnasini mi saglamak lazim diye sacma sapan bir suru sey geliyor aklima ama sonuc su ki kalitesiz ekran olmasi en muhtemel sebep sanirim

Geri