vectra c marş dinamosu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan a.culcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

a.culcu

Kayıtlı Kullanıcı
02-Adıyaman
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar bir kaç aydır bu sorunla uğraşıyorum.Sorun şu;arabayı çalıştırırken marşı çeviriyorum tık sesi var,bazan hafif çeviriyor ama marş basmıyor.Işıklarda kısılma falan yok,akü yeni ve sorunsuz.Bir de olur olmaz yerde ve zamanda yapıyor.Çoğu zaman yapmıyor.Elektrikçi marş motorunu söktü kömürleri değiştirdi,sorun değişmedi.Geçen gün Konya da bir elektrikçi dinamo otomatiği de değişmesi gerekli dedi onu da değiştirdik aynı sorun devam ediyor.Ne yapmamı tavsiye edersiniz?Başka neden olabilir?

Arkadaşlar bir kaç aydır bu sorunla uğraşıyorum.Sorun şu;arabayı çalıştırırken marşı çeviriyorum tık sesi var,bazan hafif çeviriyor ama marş basmıyor.Işıklarda kısılma falan yok,akü yeni ve sorunsuz.Bir de olur olmaz yerde ve zamanda yapıyor.Çoğu zaman yapmıyor.Elektrikçi marş motorunu söktü kömürleri değiştirdi,sorun değişmedi.Geçen gün Konya da bir elektrikçi dinamo otomatiği de değişmesi gerekli dedi onu da değiştirdik aynı sorun devam ediyor.Ne yapmamı tavsiye edersiniz?Başka neden olabilir?
Marş ( motorunuzun) enerji kablolarinda mekanik gevseklik olabilir özellikle eksi kutup kontrol edin..
Mars motorunun rulmanlari bozuk olabilir..
Akünuz yük altinda voltaj bayilmasi oluyor olabilir yük altında voltaj ölçümü yaptirin isiklari kismaz!!
Mars motoru asiri akim rolesinde ariza olabilir. .

SM-C101 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim.Dediklerinizi kontrol ettiririm, inşallah sorun çözülür,aksi halde karizma falan kalmadı olur olmaz yerde ittiriyorum arabayı.

Geri