Vectra c nın Edition comfort ve elegance arasındaki farklar nelerdir?

gentleman_

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
bır bakıyorum aynı model araba bırı onden cekıs bırı arkadan ıtıslı
bır bakıyorum bırınde 220 kadran bırınde 260 kadran
bır bakıyorum bırınde 4 bırınde 8 hava yastıgı
daha ne gibi farklari var hangısı tercıh edılmelı hangısı daha kalıtelı

bır bakıyorum aynı model araba bırı onden cekıs bırı arkadan ıtıslı
bır bakıyorum bırınde 220 kadran bırınde 260 kadran
bır bakıyorum bırınde 4 bırınde 8 hava yastıgı
daha ne gibi farklari var hangısı tercıh edılmelı hangısı daha kalıtelı

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=27961

Bu linkte Mahoni donanım tablosunu vermiş. En dolusu elegance, edition biraz daha spor ön tamponu, farları ve stopları değişik.
Bana göre elegance'ın en önemli artısı esp (2007'den sonraki comfortlardada var sanırım)

edit: linkteki tablo 2007 yada 2008 modeller için daha eski comfortlardaki donanım biraz daha değişik

Son düzenleme:
Arkadan itişli vectra hiç olmadı. Kaldı ki comfort ve elegance donanımları ile ilgili değil bu. Konu makyajsız kasa ise farkları yazabilirim.Makyajlıları takip etmedim

Ayrıca makyajlının makyajsıza göre eksik yönleri var. Mesela sag yolcu kapısında kapıları kilitleme ve bagaj acma butonu yok, kaput hidroliği yok, bu tip şeyleri makyajlıda kesmişler, enteresan

Arkadan itişli vectra hiç olmadı. Kaldı ki comfort ve elegance donanımları ile ilgili değil bu. Konu makyajsız kasa ise farkları yazabilirim.Makyajlıları takip etmedim

Ayrıca makyajlının makyajsıza göre eksik yönleri var. Mesela sag yolcu kapısında kapıları kilitleme ve bagaj acma butonu yok, kaput hidroliği yok, bu tip şeyleri makyajlıda kesmişler, enteresan

bu arkadan itişli yazmıs ve bunun gıbı bır sürü var
http://www.sahibinden.com/search.php?c2=6490&bhttp://www.sahibinden.com/ilk_sahib...6_comfort-01WQQaXQQ11194992WQQpXQQdisplayitem

birde bunlar arasındakı farklarda ne bılıyorsanız hepsini yazabilirsiniz makjazlı makyazsız

Son düzenleme:
:) Yalan yazmış, ya da cahilliginden de diyebiliriz. Arkadan itişli vectra c hiç olmadı.

merhaba

vectra c1 ilk çıkan c kasadır c2 2006 dan sonra makyajlanan ve iyileştirmeler yapılan c kasadır arasında motor ve yürüyen teyp direksiyon v.b gibi epey büyük farklar var dışardan bakdınızmı tek ön yüzü farklı görünüyor arkası aynı eski c1 ile c2 nin zaten arkasıda farklı olsa başka bir kasa olurdu..

vectra c 3 modeldir
1.6 benzinli baz motor

essential
comfort
elegance

essential bomboş arka kapılar bile elektriksiz olan bir motor bir kasa bir arabadır genelde essential ı araba kiralama şirketleri tercih etmekde ama çok az sayıda üretildi essential tutmadı satmadı

Comfort basic pakettir yani temel paket

elegance ise full pakettir temel farklar elektrikli perdeler elektrikli koltuklar elektrikli açılır kapanır aynalar önde park sensörü falan filan işde... bunların çoğunu sonradan comfort pakete de kullandıkça ekletebilirsin..

Geri