Vectra C Yay Problem.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan escaldes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

escaldes

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba Arkadaşlar . size Vectra C nin yay konusunda bilgilendirmek
istiyorum. 2006 model Vectra c'mize 3.5 cm koni yay aldık. çok az bi ses geliyordu yaylardan (ön) buna nazaran hortum takmayı mantıklı bulduk.original yaylarını bir başka arkadaşımıza vermiştik geri dönüşümüz yoktu yani.hortum takmamıza rağmen üstten 3 baklanın yine birbirine temas ettiğini ve katur kutur ses geldigini size bildirmek istedim.O kadar çalışmamıza rağmen bu sesin önüne geçemedik. Vectra C'deki yay tercihiniz kesinlikle koni olmasını tavsiye etmem. Eibach kullanan arkadaşlarımızda hiçbiproblem yaşamadık.bu yaşadıklarımızı sizlerlen paylaşmak istedim!!!

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,,,bu tip deneyimlerin herkesin paylaşması gerçekten güzel olur................

rica ederim arkadaşlar

Peki sesin kesinlikle yaylardan geldiğine emin misiniz? Yani araç alçaldığı için sıkışan amortisörlerden ya da askı rotlarından gelmediğine emin misiniz? Yayların böyle bir sorunu kesinlikle olmaması lazım ki bunu ispatlayabilirseniz aldığınız yer (tabiki 0 ise) iade alacaktır.. En azından değişirler yani

bende yay takmayı düşünüyodum vogtland veya eichbach takmayı düşünüyodum kalitesinden dolayı demekki yanılmamısım

Peki sesin kesinlikle yaylardan geldiğine emin misiniz? Yani araç alçaldığı için sıkışan amortisörlerden ya da askı rotlarından gelmediğine emin misiniz? Yayların böyle bir sorunu kesinlikle olmaması lazım ki bunu ispatlayabilirseniz aldığınız yer (tabiki 0 ise) iade alacaktır.. En azından değişirler yani

arkadaşımız eibach aldı ve hiç bir problem yaşamadı ve kesin kesin yaylardan gezmedik göstermedik araştırıp sormadık yer bırakmadık. sorun koni marka 3.5 cm yaylarda ilk takdımız günden beri bu sesi duyuyoruz..

Son düzenleme:
koni yaylar çıkarılıp yerin OMP marka yay alınmıştır ses giderilmiştir !!!

paylasım guzel olmus sagolasın bılgılendırdıgın ıcın pekı araba zaten sert yaylarla bırlıkte ıcerdekı ses oranı nasıl cogaldımı

Geri