Vectra C ye Ampül Yardımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efeksk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efeksk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba arakdaşlar.benmi araç vectra c comfort.Ben arabanın farların ampüllerini deiştirmek istiyorum.Ama nası anlatıyım böyle mercedeslerin farları varya böyle maviye kaçan güsel bi beyaz renkk var.o renk ampül istioyorum.hangi marka nagi model ampül almalıyım ve tabiki aynında sırıtmasın diye parklarıda deiştirmm gerek onada hngi ampülden akmam lazım anlatırmısınız?

philips diamond visison h7 olması laZIM c kasaların..philips in sitede her arabaya göre war o ampul kodları ....

bu arada vectra c de kullanılan standart ampül nedir ben bilmiyorumda bilen varsa söylerse sevinirim:)

Bizim vectra b ninde uzunları patlamış.Onların türü nedir acaba h4,h7??

kısalar için mtech christal blue yada philips diamond vision öneririm ben mtech daha ucuz olduğu için onu aldım senin dediğin rengi veriyor e fark yaratıyor 6 ayda garntisi var ama philips zaten bir numara fakat mtec in fiyatından iki kat pahalı ve garantisi yokk
Bunlarda renkleri
philps diamond vision:500 kelvin, mtech:4750 kelvin
(kelvin değeri 5000 e nekadar yakınsa okadar beyaz olur 5000 den aşağısı sarılaşmaya başlar)

bu sitede resimleri vaar, imza linklerinde de var tıkla linklerin birine ikisinden birinde var

daha önce yazmıştım ama mesajlarım nedensiz ve uyarısız silindiği için tekrar yazıyorum..
vectra b ve c nin kısalar h7dir.ben vectra c de philips diamond vision ampul ve mtec park ampulleri kullanıyorum sonuç aşağıdaki resim..memnunum ama uygun bi fiyata xenon bulduğum için satmayı düşünüyorum..
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?goto=newpost&t=9223
resim2005zb4.jpg

Geri