Vectra c yol blgisayari sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erkan34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erkan34

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar 2004 vectra c arabamı dün park yerinden çıkarırken arabayı çalıştırdıktan sonra yol bilgisayarım 20 saniye kadar geç açıldı :( açılırkende ekran acayip açıldı sanki ekranda çizgiler oluştu ve daha sonra bir kaç saniye sonra ekran geldi herşey normale döndü acaba sorun ekrandamı yoksa başka bir seydemi? dün serviste çalışan bir arkadaşa sordum ekrandandır dedi ekranı fiyatıda 140 tl civarında ekranı değiştirsem acaba sorun düzelirmi?başına böyle bişey gelen oldumu?arkadaşlar hepinizin yardımlarını bekliyorum :(

başka fikri olan varmı arkadaşlar

Teybin içinde çizikli yıpranmış bir cd varsa ondan yapmış olabilir

soguktan olmasi ihtimali de var tabiki ama ben derimki zaten degistirmeyi göze almissin bence önce bekle belki bir defaya mahsustur yani ayni sorun sürekli devam ederse en az birkac ay daha o zaman degistirirsin.........

soguktan olmasi ihtimali de var tabiki ama ben derimki zaten degistirmeyi göze almissin bence önce bekle belki bir defaya mahsustur yani ayni sorun sürekli devam ederse en az birkac ay daha o zaman degistirirsin.........
galiba öyle yapıcam bir daha yaparsa 140 tl bayılacam :(

En iyisi servise götürün sorunu kaynağından halledin arabada rahatlasın kafanızda rahatlasın.

Geri