Vectra c2 karartılmış far

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oseyman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oseyman

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
fk nın sitesinde aşağıdaki farı gördüm daha önceki forumlarda farın açılıp içinin boyanması işleminde bazı olumsuz sonuçlar ortaya çıktığı yazıyordu. Bu farın fiyat, kalite ve görüntüsünü önerirmisiniz ayrıca aracım elegance olduğu için orjinal xenon ve otomatik far yükseklik ayarı var. far yükseklik ayar motoru ve xenon bu far ile montaj vs. de uyum sağlarmı? Veya önerebileceğiniz başka bir far var mı? Teşekkürler.

lupe.gif
Super-Zoom için maus ile Resimin üstüne gelin Opel Vectra C year 05-08 black Ürün Kodu: FKFSOP9003
Stok durumu:
ampel_gruen.gif

Artikel auf Lager, sofort lieferbar.269.00 € yerine 242.10 € (481.51 TRY)

Fiyat Avantajınız 10.00 %
KDV dahil / artı Nakliyat

Bana göre de değmez fakat karartılmış far araçta daha güzel duruyor. Boyatmaya da çekiniyorum buhar vs. sıkıntı oluyor diye. Kafam karıştı.

bu farlarında su ve buhar aldığını duymuştum...

Bana göre de değmez fakat karartılmış far araçta daha güzel duruyor. Boyatmaya da çekiniyorum buhar vs. sıkıntı oluyor diye. Kafam karıştı.

benim farım boyalı piyano siyahına kışları çok az buhar yapıyor altta çizgi şeklinde o kadar oda karda çok soğuk havada .. araç c1 olsa far buhar yapmazdı ama bizim c2 lerin farları çok kavisli ve köşeli açıldımı ne kadar iyi kapatırsan kapat inceden bir buhar yapıyor oda sadece çok soğukda ve kışları göze batıcak bir buharda değil pek çok orjinal arabanın farlarını buharlı görüyorum benim aracımdan fazla..

benim farım boyalı piyano siyahına kışları çok az buhar yapıyor altta çizgi şeklinde o kadar oda karda çok soğuk havada .. araç c1 olsa far buhar yapmazdı ama bizim c2 lerin farları çok kavisli ve köşeli açıldımı ne kadar iyi kapatırsan kapat inceden bir buhar yapıyor oda sadece çok soğukda ve kışları göze batıcak bir buharda değil pek çok orjinal arabanın farlarını buharlı görüyorum benim aracımdan fazla..

Siz nerede yaptırdınız adres vs. bilgi verebilirmisiniz.

benim farları bahçelievlerde yaptırdım adını unuttum arkadaşın onda yaptırmışdım nette araştırırsan bu işleri kaliteli yapan yerler var önemli olan içine farın tasına zımpara attırmayı unutma ben ilk boyattığımda zımpara atılmadığı için boya alt kısımlarda dökülme yapmışdı sonra ikinci kez piano siyahına boyatınca zımparata yapdırdım...

fk nın sitesinde aşağıdaki farı gördüm daha önceki forumlarda farın açılıp içinin boyanması işleminde bazı olumsuz sonuçlar ortaya çıktığı yazıyordu. Bu farın fiyat, kalite ve görüntüsünü önerirmisiniz ayrıca aracım elegance olduğu için orjinal xenon ve otomatik far yükseklik ayarı var. far yükseklik ayar motoru ve xenon bu far ile montaj vs. de uyum sağlarmı? Veya önerebileceğiniz başka bir far var mı? Teşekkürler.

lupe.gif
Super-Zoom için maus ile Resimin üstüne gelin Opel Vectra C year 05-08 black Ürün Kodu: FKFSOP9003
Stok durumu:
ampel_gruen.gif

Artikel auf Lager, sofort lieferbar.269.00 € yerine 242.10 € (481.51 TRY)

Fiyat Avantajınız 10.00 %
KDV dahil / artı Nakliyat

Böyle 2 model var istersen.

Ekli dosyalar

• swo12db.webp
    swo12db.webp
    6.4 KB · Görüntüleme: 13
  • swo12gxb.webp
    swo12gxb.webp
    6.5 KB · Görüntüleme: 12
vallah ben kullaniyorum kartalda eliftuning den aldim...su fln almiyor...gayet memnunum...

Geri