vectra cd 97 model 2.0 uzaktan kumanda var mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serefzor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serefzor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Ben arabayı alalı 2 ay oldu ama aldığımda tek anahtar var dı sanırım yedek anahtarı. aldığım kişiye sordum bunun uzaktan kumandası yok mu diye bilmiyorum dedi 97 vectra cd lerde fabrikasyon kumanda sistemi bulunuyor mu?

tabiki bulunuyor. Aracınıza tanımlı başka bi anahtar olma ihtimali var. Bu şekilde hırsızlık yapıldığını duymuştum. Bence hemen ruhsatınızla birlikte bi anahtarcıya gidip kendi anahtarınızı tek anahtar olarak aracınıza tanımlatın.

benim demek istediğim aracımı uzaktan kumandayla açmam için harici bir kumanda sistemi taktırmama gerek yok sanırım araçta o zaman sistem var alıcı var demektir .Uzaktan kumandalı anahtar satılıyor mu.Aynı şuna benziyor televizyonun uzaktan kumandası kayıp gibi bir şey:)

benim demek istediğim aracımı uzaktan kumandayla açmam için harici bir kumanda sistemi taktırmama gerek yok sanırım araçta o zaman sistem var alıcı var demektir .Uzaktan kumandalı anahtar satılıyor mu.Aynı şuna benziyor televizyonun uzaktan kumandası kayıp gibi bir şey:)

satılıyor anahtarcılarda.

her anahtarcı elektronik işlerden anlamaz ki büyük şehirde olsam tamam internette kumandanın satıldığı bir yer var mı

forumuzda samet arakdaşımız var izmirde.ona anahtarınızı yollayın size 1 takım yeni anahtar ve kumanda yapsın.hemde sustalı :)

forumuzda samet arakdaşımız var izmirde.ona anahtarınızı yollayın size 1 takım yeni anahtar ve kumanda yapsın.hemde sustalı :)
araba gitmeden sadece anahtarı göndermekle oluyor mu bana sadece kumandası lazım yani elektronik devre onu alıp senkronize edilecek.

Arkadaşlar bana kumandayı nasıl temin edebilirim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Geri