vectra ESSENTİA

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
geçen sene satışı devam eden bu aracın satışı devam etmiyor mu?opel sitesinde veya hiçbiryerde sıfır vectra essentia satışı göremedim.malum elegance çok pahalı,comfortunda essentia dan öyle pek bir farkı yok en mantıklısı essentia almak.her türlü donanımıda mevcut.yardımcı olursanız sevinirim.bir akrabam düşünüyordu ancak essentia sıfır araç satışı bulamadığımız için vazgeçti.

sıfırı var mı yok mu bilmiyorum ama bizim bi tanıdık 2006 sıfır almıştı.. ondan sonra üretim devam etti mi bilmyorum ama.

evet 2006 ve 2007 modellerde vardı gidip görmüştümde bayide.ama galiba bitmiş sıfır üretimi ve satışı.keşke devam etseydi iyiydi o

Vectra NB’in Comfort modelinde ise Essentia modeline ek olarak; bej veya siyah renkli döşeme seçenekleri, açık renk ahşap veya alüminyum dekor parçaları, gövde renginde dış ve parlak krom iç üniteler, çekiş kontrol sistemi, 8-yönlü ayarlanabilen, bel destekli sürücü ve yolcu koltuğu, Işığa duyarlı iç dikiz aynası, elektronik iklim kontrollü klima, sis lambalarına sahip dinamik tasarımlı ön tampon, 16" hafif metal alaşım jantlar, cruise control, yağmur sensörü, direksiyondan kumandalı CD 30 Radyo/CD/MP3 çalar, Işığa duyarlı otomatik yanan ön farlar, aydınlatmalı makyaj aynası, ön ve arka okuma lambalarını sayabiliriz.

Vectra NB’in Comfort modelinde ise Essentia modeline ek olarak; bej veya siyah renkli döşeme seçenekleri, açık renk ahşap veya alüminyum dekor parçaları, gövde renginde dış ve parlak krom iç üniteler, çekiş kontrol sistemi, 8-yönlü ayarlanabilen, bel destekli sürücü ve yolcu koltuğu, Işığa duyarlı iç dikiz aynası, elektronik iklim kontrollü klima, sis lambalarına sahip dinamik tasarımlı ön tampon, 16" hafif metal alaşım jantlar, cruise control, yağmur sensörü, direksiyondan kumandalı CD 30 Radyo/CD/MP3 çalar, Işığa duyarlı otomatik yanan ön farlar, aydınlatmalı makyaj aynası, ön ve arka okuma lambalarını sayabiliriz.
burak kardeş senin araba comfort modeli galiba.ben geçen sene bayide essentia görmüştüm.bayada iyiydi her türlü donanım mevcut ama comforttada baya şey varmış hani ona göre:)ama comfort biraz pahalı geliyor essentia modeli olsaymış alınırmış.bu aynen eski vectranın cd ve gls si gibi birşey.ama comfortun iç döşemeleri falan çok daha iyi tabi.essentia biraz daha basit kaçıyor.ama vectra vectradır:good: :)

eger alırsan siyah dösemeden uzak dur derim
cok basit gösteriyor
acık renk döseme + cam filmi ile dısardan sanki deri döseme gibi duruyor
temizligine dikkat etmek lazım ama siyah arac ile mukemmel uyumda :)

opel sitesinde essentia göremedim bende heralde vectranın en bazı comfort olarak cıkıyor artık...

Geri