Vectra kumanda sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rainbowx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rainbowx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İyi geceler arkadaşlar

Ben geçen günlerde de anahtarın üzerindeki kumandanın çalışmadığını, sağ kapı algılamıyordu, hadi bunun sebebi büyük ihtimalle kapıdan kaynaklı. Bu normal tamir gerektiriyor ancak kullandığım asıl anahtar 3 kapıyı normal şekilde açıp kapatırken, bugün alarmı açıp kapatmamaya başladı. düğmelerine basıyorum ancak işlemiyor. Bu anahtarların içerisinde pil falan var mı ? o mu bitti acaba ? Aracı yeni aldığım için bilemiyorum ne olup olmadığını..

Son düzenleme:
Üzerinde kırmızı ışık vardır.Bastığınızda o ışık yanmıyorsa kumandada problem olması muhtemel...

Evet kırmızı ışık var doğru, ancak ne yazıkki işlemiyor. Yani şöyle söyleyeyim, basıyorum kırmızı ışık yanıyor, ancak algılamıyor araç.. Yardımcı olabilecek var mı arkadaşlar ? Servise gitmem gerek ya da oto elektrikçi tabii, ancak özelde çalıştığım için ha diyince gidemiyorum :) o yüzden soruyorum...

Son düzenleme:
Yukarı..

Kumanda ışığınız yanıyorsa içindeki pili değiştirin. bide böyle deneyin büyük ihtimal budur sorun

Arkadaşlar hallettim problemi, Asıl anahtarı tekrar tanıttım araca, kontağı açıp (çalıştırmadan) biraz bekledim ve her iki düğmeye de basılı tuttum araç kapandı açıldı 1 kere, sonra herşey normale döndü. Yedek anahtarda sanırım pil ya da lehimlerde sorun var ancak bu problemi hallettik :) Sağ kapı şu anda düzenli açılıp kapanıyor, normalde açılmıyor falan diye başlık altında sormuştum hatta.. Şu anda maşallahı var :)

Geri