Vectra performans

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MJD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MJD

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Slm Arkadaşlar.

- Müjdat Köksoy
- Ardahan
- Vectra b 2000 CDX çok beğenerek aldım. Ama aracımın performansından biraz şikayetçiyim.daha doğrusu yokuşlardaki performansından.çok devirli gitmediğim müddetçe araç yokuşlarda fazla performans göstermiyor.daha orjinal 82.000 de birde kaloriferlerim iyi ısıtmıyor eco tuşuyla alakası varmı acaba. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler:)

Moderatör tarafında düzenlendi:
vectradan önc turbo olan bir araç mı kullanıyordunuz unutmayınız ki atmosferik bir motor kullanıyorsunuz...

Slm Arkadaşlar.

- Müjdat Köksoy
- Ardahan
- Vectra b 2000 CDX çok beğenerek aldım. Ama aracımın performansından biraz şikayetçiyim.daha doğrusu yokuşlardaki performansından.çok devirli gitmediğim müddetçe araç yokuşlarda fazla performans göstermiyor.daha orjinal 82.000 de birde kaloriferlerim iyi ısıtmıyor eco tuşuyla alakası varmı acaba. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler:)

Aramıza hoşgeldiniz. Bu kısım sadece üye tanıtımları içindir. Sorunlarınız için ilgili kısma konu açmanız gerekiyor.

daha önce hep dizel kullanıyordum. ford connect tdi vs.atmosferik derken rakım meselesimi ben bu aracı izmirden aldım.

Mesela "Opel Sohbetlerimiz" veya "Teknik servis" kısımları olabilir.

Geri