Vectra ve Omega'cılar koşunnnnnnnnnn....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MadeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Son düzenleme:
o fiyata degmez :)

airbag hangisinden oluyoki buna ?? benim calibranin direksiyonu degisme niyetim vardi fena olmaz aslinda bu tarz bisey ama uyarmi acaba ??

aır bagları araklamıslar :D

Kardeşim senin vectradaki direksiyonu nerden,kaça almıştın sen_?Sıfırdı değil mi senin direksiyonun_?Bu güzel ama tuş yerleri can sıkıyor... :( ayrıca biraz yıpranmış bu

ben hakan abiden almıştım fakat tadilata da bir sürü para vermiştim benimkinin ilk hali bundan on kat kötüydü o yüzden bu direksiyon süper sadece derileri yaptırsanız harika.. kaçmaz bir parça bence.. aynı zamanda tuş takımı yerlerini bende kesmiştim sonra sıcak silikonla yapıştırmıştım tuşları iyi bir işcilikle pürüzsüz olur ;)

direksiyon mevzu varken, şu audilerdeki tip bi direksiyon nerden buluruz? ortası dikdörtgenimsi olandan, benimkinin şeklini sevmiyorum hiç.. daha bi babayiğit duruyo sanki direksiyon böyle olunca

704x396__as6_d_10228.jpg

hava yastığı yoksa sende ebay.co.uk'de çok güzel momo direksiyonlar var Hakan bey :D

ya momolara baktım da istediğim gibi ortası şişik olanını göremedim Maden bey

zaten ekonomik krizdeyim kralını bulsam alamam bu ara, öyle fikir olsun da bigün denerim diyorum
yastık da yok istediğimi takarım :)

Bence fiyat yüksek . 1-2 sene önce omega vectra maun deri sıfır direksiyonlar 150-180 tl ye satılmıştı. Arkadaşada bir tane almıştık. Kaldı ki satan arkadaştaki direksiyon sıfır değil. Yurt dışı imkanınız varsa çok daha uygun fiyata bulabilirsiniz.

Geri