Vectrama Çarptılar:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maximm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maximm

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Pazar günü 17:00 civarlarında arabama arkadan çarptılar:( ne yazıkki tampon değişcek.çarpmanın etkisiyle park sensörleride çalışmıyor.tüm masrafları çarpan araç üslenecek ama çok canım sıkkın.
arkadaşlar vectra c arka tampon ne kadar acaba sorabilirmiyim? ve arabam kazalı gözükecekmi, tamponun değişmesimi daha iyi yoksa onarılmasımı? (değer düşmeme açısından)

yorumlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekürler...

:cry:

Son düzenleme:
gecmiş olsun beterin beteri var bence orjinal biş tampon aldırırsan bi düzgün taktılarmı sorun olmaz bence değiştir ama gm orjinal olmasın adikkat et

saol arkadaşım.tampon orjinal olucak.yetkili servis tarafından...

Son düzenleme:
düzgün takarlarsa bence anlaşılmaz bi de orjinal sanmıyom anlaşılsın

büyük geçmiş olsun korkma tampondan bişey olmaz ama yetkili serviste yaptırt derim ben...

Geçmiş olsun arkadaşım.

Geçmiş olsun, benim de başıma gelmişti aynı olay.Benim için değişmesi iyi bile olmuştu, eski tamponda ufak tefek vardı birşeyler...

Ufak tefek bende de vardı ve tamir ettirip boyattım fakat en iyi usta da olsa eskisi gibi olmuyor.Bazı açılardan hasarlı yerlerde operasyon oldugu anlasılıyor.Şimdiki aklım olsa orjinal tamponu alır içim rahat şekilde kullanırdım...iyi yapmışssın orjinal ile degiştirmekle

yeni tampon çok maliyetli olur bence. 1 milyar civarıdır boyama takma filan.

Çok geçmiş olsun

Geri