Vinlama sesi acil yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasin-v
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yasin-v

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selam arkadaslar. Arac opel astra h 1.9 Cdti 2009. Bugun aracimin Map sensorunu ve emme manifolduna hava hortumu takilan parcayi temizledim. Sonrasinda arabayi calistirdim. Gaza basip biraktigimda arabanin arkasindan egzoz borusundan vinlama sesi oluyor. Bir sey donerken cikardigi ses gibi. Onceden yoktu bu ses sebebini bilen varmi arkadaslar. Ayni ses on taraftanda hafif geliyor

Selam arkadaslar. Arac opel astra h 1.9 Cdti 2009. Bugun aracimin Map sensorunu ve emme manifolduna hava hortumu takilan parcayi temizledim. Sonrasinda arabayi calistirdim. Gaza basip biraktigimda arabanin arkasindan egzoz borusundan vinlama sesi oluyor. Bir sey donerken cikardigi ses gibi. Onceden yoktu bu ses sebebini bilen varmi arkadaslar. Ayni ses on taraftanda hafif geliyor
Bir tane cevaplayacak usta arkadasimiz yokmu?

Bu kadar ustalardan bir tane cevaplayacak biri yokmu? Nedense ben yazdiklarim hic bir seye kolat kolay yanit veren olmuyor

Bu kadar ustalardan bir tane cevaplayacak biri yokmu? Nedense ben yazdiklarim hic bir seye kolat kolay yanit veren olmuyor

aracınızdaki motor az bulunan bir motor. ustada pek yok forumda.
ses konusuda uzaktan tahmin etmesi malum zor.
emme manifoldu içinde klepeler var sanrım o motorda onların kollarını bağlantılarını kontrol edin derim.
herhangibir şey başka birşeye değiyorsa vınlama yapabilir ve olmadık yerde ararsınız sesi.
biri gaz verirken siz motoru inceleyin ve sesi elinizle dokunarak engellemeye çalışın derim..

motorda ses yok egzos da varsa belki çok küçük bir delik vardır son susturucu bölgesinde.

Arabayi iki ustaya goturdum. Biri egzoz ici erimis turbonun sesi egzozdan duyuluyor dedi. Digeride turbo bozulmus onun sesidir dedi. Anlayamadim. O ses vakum pompasindan turboya giden hortumu cikardigimda kesiliyor.

Geri