vogas marka lpg?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan semih77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

semih77

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar herkeze merhaba. 2005 model astra h aracıma lpg taktırmak istiyorum ve sizin değerli fikirlerinizide almak istiyorum. Bir yakınımın tanıdığı ustayla görüştüm bana vogas ve lovato marka takılabilir dedi. ancak vogas plus dual ve çift çekirdekli beyinli olduğu için onu önerdi. Bana yardımcı olurmusunuz?

o marka bi havayla girmisti piyasaya ama tutmadı sanıyorum ben kimsede görmedim duymadım yerinizde olsam BRC taktırırdım sitede manifolt delinmeden yapılan BRC montajının detaylı anlatımı var LOVATO da iyi markadır ama BRC servis ve usta olarak daha yaygındır yerinizde olsam BRC Zavoli bu ikisinden birini düsünürdüm

ilgili konu : http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=59857

Haklısınız bende vogas duymadım kimseden ancak bu işi yapan usta bu işin gercekten eğliymiş tanıştıran kişi özlellikle söyledi. Vogas diyince bende şaşırdım bir anda lovato ona göre biraz daha pahalı ama tabiki dediğiniz gibi BRC herseyiyle daha yaygın. Bu arada twinport motor benim araç...

o konuda twinport motora uygulandı zaten yerinizde olsam vogaz düsünmem yaygın olan marka tercih edin derim xlovato olabilir ama yine de BRC derim forumda örneği var yakıt deneyimlerini de yazıyor o arkadas sıkıntı yaşasa onu da yazardı
arabanızı riske atmayın umduğu gibi çıkmayınca insan arabasından da soğuyor

haklsıınız verdiğiniz bilgiler için saolun umarım uyumlu bir marka ve sorunsuz olanı bulabilirimm..

forumda istanbulda oturan lpg kullanan arkadasların fikirlerini alın sizin arabanızdan olup LPG kullanan arkadaslardan LPG bölümündeki ustalardan Mehmet Bey 'den bilgi alabilirsiniz

bilinen tanıdık markalara yönel kardeşim sonra başına bela olur servis bulmazsın usta, yazılım bulamazsın ben bu markayı ilk defa duydum

Teşekküürler arkadaşalr dediğiniz gibi en güzeli kullanan ve yaşamış insanlara sormaktır.

Geri