vw POLOdan sonra CORSA Sport almalımıyım?

hasansenol

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
yaklasık 2 senedir yeni kasa vw polo comfortline kullanıyorum.. daha önce ailece vw dısında bir araba kullanmadık.. suan ki aracım 2005 model comfortline 1.4 benzinli polo. Sizce corsa sport ile değiştirirsem hayal kırıklıgı yasarmıyım? Donanımsal açıdan corsa sport polodan daha dolu bir araba ama opeller genelde sert araba diye bilinir ve bir kaç senelik kullanımda heryerinden sesler gelmeye başlar diye duyumlar alıyorum.. Kafam çok karısık yarın izmit ekcan a kapora yatırmaya gidicem ama hala düşünüyorum iyimi yapıyorum diye :help:

Birde OPC line paketinde hangi aksesuarlar vardır? opel in sitesi biraz yetersiz geldi bu konuda bana. OPC line paketi demişler ama içeriğini belirtmemişler.. Son olarak dikkatimi çeken bir konu daha var gördüğüm bütün Corsa Sportlarda Sunroof vardı . Sunroof standart değildir herhalde :confused: Sunroof u opsiyon fiyat listesinde 5 kapılı araçlar kısmına koymuslar... 3 kapıda sadece opc line paketi var ..

Biliyorum çok soru sordum ama bilirsinniz araba 1 kere alınıyor şuan kullandıgım polo gibi hayal k. yasamak istemıyorum:o

Son düzenleme:
opellerin birkaç sene kullanımından sonra ses gelmesi konusuna katılmıyorum.opellerde kronik sorun şu koltuk gıcırtısı oluyor.ayrıca eşya gözü az genellikle.benim arabam 98 model yani 10 yaşında.arabada tık yok.en ufak titreme,çıtırtı,pıtırtıdan eser yok.babamın lagunası vardı.araba 7 yaşındayken titremediği yer yoktu.ama oda biraz hor kullanılmıştı kötü yollarda falan.şahsen ben olsam vw polodan şikayetçiysem eğer corsa uygun bulursam alırdım

deneme sürüşüne çıkabilme ihtimalin varmı?çıkmadan alma.. o zaman bütün soruları kendin cevaplayabilirsin..

şuan polodan şikayetim yok.. dizel araba alacagım için satıyorum polo yu.

corsa c alacak olsanız düşünün derdim ama
3 kapılı sport corsa d düşünüyorsanız bence memnun kalırsınız
opc line pakette ön karlık arka karlık marşpiyel ve spoyler var
panoromik cam tavan 1.800 gibi opsiyon fiyatı olması lazım

bizim araba 4 yaşında 100 000 km ye geldi tık yok 2001 modeline de bindim 98 model vectra ya da bindim vs.vs. hiçbirinde söylenildiği gibi bir durum yok ama opellerin amortisörlerinin sert olduğu bir gerçek. bu sayede de çok iyi yol tutuşuna sahipler.geçende opel bayisine gittim astra sedan test etmek için corsa GSİ vardı showroomda onuda inceledim süper bi araba bence resimlerdeki gibi küçük de durmuyor. tek kapı olmasına rağmen gayet yapılı iç tasarımı gayet başarılı alınır bence sport olanıda

bugun izmit ekcan opel bayisine gittim.. adam ısrarla 4 kapı almamı önerdi nedense anlamadm.. 4 kapılarda sunroof opsiyonu için 6-8 hafta beklemem gerekıyormus böyle birşey varmı ? birde sport için hiç satılmayan bir araç 2. elde satarken problem yasarsınız, suan sport modeli elmde yok bulmak zor olur 8 haftayıo bulur eğer sport isterseniz vs vs seyler söyledi.. Ben heryerde görüyorum bir sürü tek kapı corsa var herkez bekliyormu acaba bu kadar anlamadm adam sport satmaya hiç gönüllü değildi, bir anlam veremedim açıkcası..

bnce polo cok duz sıradan bı araba corsa enjoy war arkdasımda cok memnun cok eglencelı cok gosterıslı bır araba polonun yanında kesınlıkle corsa tbıkı

araştırıp gitmek lazım satş temsilcisinin laflarına kanmamak lazım ben bile ordaki satış temsilcisinden daha çok şey biliorumdur opel hakkında

Geri