yaklasık 2 senedir yeni kasa vw polo comfortline kullanıyorum.. daha önce ailece vw dısında bir araba kullanmadık.. suan ki aracım 2005 model comfortline 1.4 benzinli polo. Sizce corsa sport ile değiştirirsem hayal kırıklıgı yasarmıyım? Donanımsal açıdan corsa sport polodan daha dolu bir araba ama opeller genelde sert araba diye bilinir ve bir kaç senelik kullanımda heryerinden sesler gelmeye başlar diye duyumlar alıyorum.. Kafam çok karısık yarın izmit ekcan a kapora yatırmaya gidicem ama hala düşünüyorum iyimi yapıyorum diye :help:
Birde OPC line paketinde hangi aksesuarlar vardır? opel in sitesi biraz yetersiz geldi bu konuda bana. OPC line paketi demişler ama içeriğini belirtmemişler.. Son olarak dikkatimi çeken bir konu daha var gördüğüm bütün Corsa Sportlarda Sunroof vardı . Sunroof standart değildir herhalde Sunroof u opsiyon fiyat listesinde 5 kapılı araçlar kısmına koymuslar... 3 kapıda sadece opc line paketi var ..
Biliyorum çok soru sordum ama bilirsinniz araba 1 kere alınıyor şuan kullandıgım polo gibi hayal k. yasamak istemıyorum
Birde OPC line paketinde hangi aksesuarlar vardır? opel in sitesi biraz yetersiz geldi bu konuda bana. OPC line paketi demişler ama içeriğini belirtmemişler.. Son olarak dikkatimi çeken bir konu daha var gördüğüm bütün Corsa Sportlarda Sunroof vardı . Sunroof standart değildir herhalde Sunroof u opsiyon fiyat listesinde 5 kapılı araçlar kısmına koymuslar... 3 kapıda sadece opc line paketi var ..
Biliyorum çok soru sordum ama bilirsinniz araba 1 kere alınıyor şuan kullandıgım polo gibi hayal k. yasamak istemıyorum
Son düzenleme: