vxr vitesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meftunn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meftunn

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar gavur sitesinde buldum hoşumada gitti ama ne ki bu vxr?

DSC_0386.JPG

DSC_0385.JPG

DSC_0384.JPG

corsa c demi bu arac

vitesden çok

yanlardaki o krom çıtaalr hosuma gitti çakmaklıgın iki ynaında aynı renkten bide direksiyonda bi parca var süper duruyo

eylül ayının aracı var HAKANLI nickli üyenin..
hakan abidede var o parça.. bu yeni tigra twintop mı ne var ya onun parçası demişti hakan abi.. ebaydan indirmiş :D

direksiyon irmisher falan galiba..

yalnız küllük olan kısımda kedi gözü gibi bişeyler var onlar ne çözemedim..

vites de corsa d opc nin o zaman garanti çok para isterler almaya kalksak neyse bir hayalimiz daha oldu :)

2005 Opel Corsa 1.3 CDTI enjoy sport

Vitesin ordaki krom citalari bulabilirmisizki ya bunla ilgili bilginiz varmi arkadaslar.

3gen şeklinde olan sağlı sollu parçaları diyosan eğer tigra twintop ın parçası.. herhangi bi opel bayisine sorulabilir.. yada ebaydan falan ikinci el belki.. dediğim gibi hakan abide de var..

ayrıca ek bilgi olsun bugün bi arkadaşa corsa c gsi vitesi fiyatı sorduk opel parçası satan bi yere 350 milyon kol-topuz-derisi 65 ytl de yatağına yani toplamda düz 400 ytl fiyat verdi.. bilmiyorum değer mi bu paraya ama düşünen arkadaş varsa bilgisi olsun

BEn Düşünüyodum VazGeçtim Sadece Topuzda Sökülmüyor.Bildigim Kadarıyla Böyle Kalsın Napalım :)

orta konsolun altındaki krom çubuklar(tigra twintoplarda olan) çifti 270 tl. ama orta konsola çok güzel bir görünüm veriyor. 270 tl ye değermi bilmem ama ben taktırdım çok güzel duruyor.

Ekli dosyalar

• DSC01314.webp
    DSC01314.webp
    47 KB · Görüntüleme: 65
  • DSC01315.webp
    DSC01315.webp
    43.3 KB · Görüntüleme: 58
Geri