w124 Coupe - RUR 13

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan on3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

on3r

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Henüz 86.000 km'de olan;).w124 coupe'm.

çok güzel kazasız belasız..ama biraz düşürünce çok çok daha süper olur..

Güzel araç..
Hem Spor , hem de ağır..

İyi günler de

maşallah.son foto şekil olmuş:)ama keşke jantları orjinal olsaymış.Allah kaza bela göstermesin
-Orji jantlar elimde mevcut.15' Amg idi.Boyut küçük olduğundan dolayı değiştirdim + Yeniler çok hafif.
-Hepinize yorumlarınız için teşekkürler...

Son düzenleme:
hmmm.. resimleri iyi çekmişler bide benim 2 ufağı çekseniz böyle yolda filan giderken :D

Kazasız belasız Onur fazla yoruma gerek yok her dakka aynı şeyleri sölüyorum zaten.. Kupon + Temiz + Şık + Hızlı + Yancı :D +.... biliyosun gerek yok ondan dolayı yoruma :)

çok şık bi araba gerçekten sevdiğim bi kasa mercedes nede olsa güle güle bin.Jantlarda bence yakışmış bi yay işi bitirir...

hmmm.. resimleri iyi çekmişler bide benim 2 ufağı çekseniz böyle yolda filan giderken :D

Kazasız belasız Onur fazla yoruma gerek yok her dakka aynı şeyleri sölüyorum zaten.. Kupon + Temiz + Şık + Hızlı + Yancı :D +.... biliyosun gerek yok ondan dolayı yoruma :)
Tamam tamam eline sağlık fotolar için.:p

çok şık bi araba gerçekten sevdiğim bi kasa mercedes nede olsa güle güle bin.Jantlarda bence yakışmış bi yay işi bitirir...
Teşekkür ederim.Yay aklımda ama malum aracın en büyük özellğinin kaybolmasını istemiyorum...

maşallah :D

Geri