White ReptiLe AngeL...CoRSa C

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan seref1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seref1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ilk zmanları;)cıtalar boyandı.arka sisler camulrlk snyalleri bağlandı.ve iç mekanda ufak tefek islemler( jsv ayak dayama,jsv kemer pedleri,jsv vtes koruğu vsvsvs)
1671.jpg

bahar geldi.en cok istedğm seyi, orjnal jantlarınla basma islemini gerceklestirdk.apex 4 cm yaylar ilk is oldu.. yetmedi.... cıkma amortisör alındı.ve mili en kısa sekilde kesldi ve sertlestirildi:)dha sonra yaylr 1 2 cm dha bastı fkat onun resmi suanlık yok:)kıs geldi.davlumbaz sökmeden bastığm içn sokak araları olum gibiydi.tam turda diil otobanda bile surtuordu.birkere dodik cıtasını kırdım bu yuzden.ve yaylı hale cevrildi:)
1611.jpg

1656.jpg

yaylıyken moral bozuldu araba nede olsa eskisne nazaran leylek oldu.can skıntısı cıtırdan bir tesisat yaptm:)suanlk orjnal teybmle besliorm.bu halde bile arka camı heran catlatabilrm:)
1677.jpg

şimdilerde böyle:)sadece yay var
1683.jpg

1.3 cdtı. my racing egsozm var.hftaya yaylar dahil komple stock olucak cnku muayenem geldi:)muayeneden sonra doruu coil yaptrmaya:)amacımız 8.5 cm dusurmek:)hrkeze smdiden ii ve kötu yorumları içn tskkrler:)
modify_inline.gif

Gule gule kullan aracin cok guzel ama cok ugrasiyorsun bu yay olayina :) allah kolaylik versin :)blow off da tak cok hos oluyor....

ben beğendim valla, kazasız belasız kullan..

muayeneden sonra, detaylı fotoğraf bekliyorum... :)

tskkrler saoln arkdaslar:)basıklık hstasymdr kusuruma bakmyn:)

Maşallah Güle Güle Kullan

Bir şey soracağım çıtaları nerede boyattın
Memnunmusun

cıtaları umraniye sanayide boyattm.yermde orda ztn.cok laflar duydm boya atar flan die fkat tam 1 gun surdu cıtalar.özel ilac attı boyacım altına.suanda tam 1 seneye yaklastı.kompressör vurdrma fzla demesne rağmen okdr vurdurmama rağmen tek bir catlak veya atma yok:)eğer umraniyeye yolun dusrse yardmcı olrm.tskkrler yorumn içn

Bana da sürekli boya atar falan dediler onun için sormuştum

Fiyatı ne kadar mal oldu acaba

Bir de Ümraniye'nin neresindesin

Ben de uygun olursa yaptırmayı düşünüyorum

bana boyacı hediye olrak yapmıstı acıkca sölemek grekrse:)bi iddia dielm.bi sorarım bu aksam yazarm buraya.suan cok memnunm atma flan yok.her boyacı bilir bnu.altına ilac atıolar yani:)tkrar tskkrler

Geri