WÜRTH'ü bilen var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
würth ün sıvı contasını ve balata temizleyicisini kullandım.gayet başarılı ama cam filmi ne alakaymış yaw :)

Würth kimya ve materyal mühendisliğinde bir numaralı dünya markası :P Ses izolasyonu için mükemmel malzemeleri var.

Gerçekten Würth'se güzel markadır. Ben Enjektör temizleyici kullanıyorum :)

ben de common rail enjektör temizleyicisini kullanıyorum..iyi marka iyi ürün......

Würth kimya ve materyal mühendisliğinde bir numaralı dünya markası :P Ses izolasyonu için mükemmel malzemeleri var.
Bugün ses izolasyonu için olan ürünlerden bir paket aldım, 1 paket 1,5 metrekare yer kaplıyor. Daha ufak (1 metrekare) olan cinsleri de mevcut ama onlar biraz daha pahalıya geliyor. Kaliteli ürün olduğu için fiyatlar biraz can yakıyor. O nedenle her maaş aldığımda (malüm üç ayda bir emekli maaşı alıyoruz :)) paket almak daha az can yakacak gibi.

Savaş abi, bu malzemeler böyle nedense. Würth yine o kadar kötü değil, Dynamat alsan daha çok can yakardı :)

würth iyidir de ilandaki film kaplamanın würth markasıyla uzaktan yakından ilgisi yok.sadece işlemin yapıldığı yer würth bayisi.

Savaş abi, bu malzemeler böyle nedense. Würth yine o kadar kötü değil, Dynamat alsan daha çok can yakardı :)
Bugün İzmir'de yeni açılan bir bayii gezme fırsatım oldu. Çok güzel ürünler var ama fiyatlar benim gibi emeklilere göre biraz fazlaca. Kozmetik türü ürünler bir derece de el aletleri biraz pahalı ama insanında gözü kalmıyor değil. Benim aldığım izolasyon malzemesinin değişik ebatta olanlarını bir arkadaşım kullandı ve çok memnun kaldı. Ben de eski model Ford'umun içerisinde kullanacağım. Mevsimi geçirdiğim için uygulama ancak havalar ısınınca olacak.

Geri