xenon baglantisi yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vectrali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vectrali

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar xenon far aldim da hic takmadim vectra b me kendim kolayca takabilir miyim bilen arkadaslar kabataslak anlatabilir mi?

abi çok kolay ya. ben kendim taktım zaten soketler başka yer girmior. eger aldığın xenon uzun kısa değilse tek kısa ise böyle kolay. ama uzun kısa ise zor.

abi sanayide takan çok yer var sıkıntıy girmeye gerek yok:D

abi aldığın yer bile takıyo 10 lira bi şeydir taktırmak öle çok pahalı değil hem uğrşamana değmez git istersen sanayiye taksınlar 5 dakkikada...

bizim vectra b kasalarda bildiğin gibi ampullerin arkasında kapaları var güzel birşekilde delerek ampulu taktıktan sonra montaj yapabilirsin....

montaj önemli benim xenonların ampulleri yamuk takmştı adam gökyüzünü aydınlatıyodu sellektör manyağı olmuştum biliyosun acayipte göz alıyo bu meretler bence adam akıllı bir yerde yaptır ve farn ayarını ihmal etme

farların ayarı yok zaten :) ben kendım baglamayı dusunuyorum ve ıstıyorum parasında degılım ısın ama onunla ugrasmak rahatlatıyor stresımı azaltıyor:)kolay oldugunu sanıyorum bakacam olmadı gıder taktırırım kendım

bence taktır ustalık hgeren işler bunlar takıldıktan sonra zaten far ayarının yapılması lazım

arkadaşlar kendim taktım sorunsuzca ve cok güzel bi aydınlatma elde ettim korkulacak kadar da zor değilmiş.

Geri