Aynı zamanda diğer bi konuda bu, yolda yağı kontrol edin uyarısı verdi ve yağın eksiltmiş olduğunu gördüm Mobil 1 kullanmıştım ve daha 4000 km oldu değişeli bu neden yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yağı kalınlık olarak ne kullanmıştınız hocamAynı zamanda diğer bi konuda bu, yolda yağı kontrol edin uyarısı verdi ve yağın eksiltmiş olduğunu gördüm Mobil 1 kullanmıştım ve daha 4000 km oldu değişeli bu neden yapar.
Yarı sentetikYağı kalınlık olarak ne kullanmıştınız hocam
Hayır hayır hiç motor falan yapmadım sadece üst kapak contası değişti ama serviste heralde o kadar rahatsız değillerdir eksilen yağı doldurmuşlardır.yarım motor falan yaptıysanız.
ilk etapta eksiltmesi normal.
Yağ ekleyin devam edin hocam.
Ekle bakalım ne kadar eksilmişHayır hayır hiç motor falan yapmadım sadece üst kapak contası değişti ama serviste heralde o kadar rahatsız değillerdir eksilen yağı doldurmuşlardır.
Hocam eğer faturaya yazmamışlarsa yağ eklememişlerdir, içinden çıkan yağı tekrar doldurmuşlardır daha önce benzer bir durum başıma gelmişti..Hayır hayır hiç motor falan yapmadım sadece üst kapak contası değişti ama serviste heralde o kadar rahatsız değillerdir eksilen yağı doldurmuşlardır.
Heralde eksik koydularEkle bakalım ne kadar eksilmiş
Yağ lambası yakması için 2 litre falan eksik olması lazım.
5.75 lt yağ alıyor sizin araç acaba eksik mi koydular yağ değişiminde bilmiyorum ama yağ yakma belirtileri yoksa aracın altında sağında solunda yağ kaçağı yoksa.
Bir de üst kapak dediniz ya soğutma suyu rengi yağ rengi normal mi ona da Bakın bulamaçlık yoksa.
Yağı eksik koymuş olabilirle
OlabilirHocam eğer faturaya yazmamışlarsa yağ eklememişlerdir, içinden çıkan yağı tekrar doldurmuşlardır daha önce benzer bir durum başıma gelmişti..