Yağ ve filtreler değişti 200 ytl

ilkcemre29

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
merhaba bugün yağ ve filtreleri değiştirtdim fiyatlar aşağıda.
usta danıdık işi yaptı.

işçilik 40
motor yağı 10/40 gm 48
yağ fltresi corsa 1,3 markasız 15
polen fltresi 20
hava filtresi (markasız) 17
mazot filtresi (madien prc) 30
motor yıkama (hediye) 0

toplam 170
kdv 30,60

toplam tutar 200

Aslında şöle baktığınızda pek dişe dokunur birşey yok ama fiyat az deil.

merhaba bugün yağ ve filtreleri değiştirtdim fiyatlar aşağıda.
usta danıdık işi yaptı.

işçilik 40
motor yağı 10/40 gm 48
yağ fltresi corsa 1,3 markasız 15
polen fltresi 20
hava filtresi (markasız) 17
mazot filtresi (madien prc) 30
motor yıkama (hediye) 0

toplam 170
kdv 30,60

toplam tutar 200
arkadaşim gecen hafta bende degıstırdım gm motor yagi ; polon filitresi ; hava filıtresi ; yag filitresi hepsi orjınal 45 ytl aldim
yagi ve fılıtresini 10 ytl degıstirtdim hava polen fılıtresini kendim taktim toplam 55 ytl ;)

arkadaşim gecen hafta bende degıstırdım gm motor yagi ; polon filitresi ; hava filıtresi ; yag filitresi hepsi orjınal 45 ytl aldim
yagi ve fılıtresini 10 ytl degıstirtdim hava polen fılıtresini kendim taktim toplam 55 ytl ;)
neyse bu durum kulağıma küpe oldu aynı yerde bu 2. hüsranım oldu bir daha nuhtemelen çalmam o kapıyı.
koca istanbul bulurum başka opelci...

Yalnızca motor yağı 50 Ytl.Nasıl o fiyatlara aldın anlamadım.Yağı 1 lt filanmı koudular.

o fiyata alınan gm yağ zaten orjinal değil.piyasada gm amblemli birsürü ürün var hepside yerli.hava ve polen filtresini kendin takabilirdin 30 liiraya mal olurdu.

o fiyata alınan gm yağ zaten orjinal değil.piyasada gm amblemli birsürü ürün var hepside yerli.hava ve polen filtresini kendin takabilirdin 30 liiraya mal olurdu.
usta zaten yağın üstünde made in turkey yazıyordu ne yapalım bir kere gitmiş bulunduk aslında elimden gelir ole şeyler opelde ilk bakımdı ... tecrubemiz oldu..

pıyasada cok dumen dönuyor fabrikada calıstıgım ıcın önceden sıze örnek veriyim ford focus ön takim parcasını yapıyoduk almanya amerika japonya olarak etiket yapıstırıyoduk ayni mal ama ulke kodlari degişik yaptıgımız parcalar turkıyeye yedek parca olarak geri gelmekte olup bu alman malı diye parca deyip bize satmalari hesapta orjınal alman parcasi ama turk yapimi evet yag da adapazarinda uretiliyo gm yazıyo ustune gm yagi dıye gecıyo kutunun arkasında adapazari uretıldıgıni yaziyo
tam orjınal boost oıl alpına 10w/40 madein gemany 4lıtre bu yagin kutusunda bır tane turkce yazı bulamasınız bu yagi tavsıye ederim ;)

Eeeee arkadaslar, dizeller boyledir, bakimlari biraz agir olur Benzinli araclara gore. Hele bir de sakin ola bilmediginiz bir yerden mazot almayin. kacak mazot pompadan gectigi an is biter. ( arkadasim; 2005 Citroen C4 Dizel ile 2500 YTL masraf yapti). Dikkatli olun derim. Yeni nesil Dizeller iyi gider az yakar ama bir de masraf acarsa, vay halinize.

Geri