Yagmurdan sonra

schembri2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaslar merhaba
Bugun antalyada yogus yagista yaklasik 15 km araci kullanmak zorunda kaldim,
Yollar gol gibi 2.vitesi asamadim bile
Yagmurdan sonra aracin motorundan garip bir ses gelmeye basladi
Kayis gibi,fan gibi ama bir turlu cozemedim,
Sizce nedir?
Herhangi bir zarar vermismiyimdir?

Arkadaslar merhaba
Bugun antalyada yogus yagista yaklasik 15 km araci kullanmak zorunda kaldim,
Yollar gol gibi 2.vitesi asamadim bile
Yagmurdan sonra aracin motorundan garip bir ses gelmeye basladi
Kayis gibi,fan gibi ama bir turlu cozemedim,
Sizce nedir?
Herhangi bir zarar vermismiyimdir?

aracınız dizel tahminim 50 cmsuya kadar yavaş kullandığınız takdirde sorun çıkarmaz kolay kolay. duyduğunuz ses muhtemelen kayış sesi.ıslanınca kaydırmaya başlamıştır kururkende ses yapmıştır. sorun çıkarmaz yani. sabah çalıştırıp bi iki dakka sesi dinleyin muhtemelen ses çıkmaz.

aracınız dizel tahminim 50 cmsuya kadar yavaş kullandığınız takdirde sorun çıkarmaz kolay kolay. duyduğunuz ses muhtemelen kayış sesi.ıslanınca kaydırmaya başlamıştır kururkende ses yapmıştır. sorun çıkarmaz yani. sabah çalıştırıp bi iki dakka sesi dinleyin muhtemelen ses çıkmaz.

Ancak ses epey sinir bozucu sekilde,motorun heryerini kapliyor ses,sag sol ayiramiyorum,yarin sabah calistirip bakicam artik sonucu burdan paylasirim

Ses aynen devam ediyor,kaputu actim baktim bariz kayistan geliyor,
Kendi kendine duzelirmi
Kayisi degistirmelimiyim ?

Aracın orasını burasını dokunmayın bekleyin kuruduğunda ses seda kalmaz. ;)

Ses aynen devam ediyor,kaputu actim baktim bariz kayistan geliyor,
Kendi kendine duzelirmi
Kayisi degistirmelimiyim ?

muhtemelen arkadaşların dediği gibi iyice kuruyunca bir şeyi kalmayacaktır.baktınız bi kaç gün sonra hala devam ediyo o zaman bi servise yada bilindik ustaya göstermekte fayda var. kayış ucuz rulmanlarda pek pahalı değildir... rulmanlarda hemen öyle bi sefer suya girmeyle bozulmaz benim bildiğim...

Kayıs sesi yagmurda bende de oluyordu ama sabah kalktıgımda sorun ortadan kalkıyor bi sıkıntı cıkmaz

Geri