Yakıt Sarfiyatı Sizce Nasıl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

20 Ytl Lık Gazla 110 km Sizce Nasıl

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar aracıma atiker marka sıralı sistem lpg taktırdım ne kadar arıza lambasını yakarak moralımı bozsada 20 ytl lık gazla tam 110 km yol yaptım (şehir içi bayramda ) bu bıraz da olsa moralımı duzelttı sızce yakıt sarfıyatı ıyımı yoksa dahada dusmelımı

şehir içi ise gayet iyi bnm araba şehir dışı 150 şehir içi yaklaşık 200 falan yakıyor ki ben çok memnunum

bu arada o araza lambası lpg yi takan ustanın ustalığına bağlı söndürecek bir usta bulmalısın kafanı ona takma...

ya zaten tam ayarlarıda yapılmadı bayram oncesı taktıralım dıye acele ettık 1 hafta sonra falanda ayarları tamamen yapılacak arıza lambası kafanıza takmaya gerek yok dedı ustalar.

tam ayarları yapılmadı ise iyi bence tam verileri ayarlardan sonra sorun sizin için daha sağlıklı olur ama şimdilik gördüğüm kadarı ile şehir içi 180ykr yakıyorsa çok güzel

inşallah bu lpg ie aracıma rahat rahat bınmenın zevkıne varcam.

ankette bide normal diye bölüm olsaydı tam olurdu

lpg en hayırlı olsun zaten kısa zmanda kendini amorti edicektir

Bence iyi değil... Benzinli araç da şehir içinde 20 Lira ile nerden baksan 90 km gider...

önce bir hayırlı olsun diyeyim
bende 2.0 motor 96 vectra var şehir dışı 140-150 Ykr arası yakıtım var tabii hız 120 civarı hızımın 160-180 civarı olduğu yolculuklarda 160-180Ykr arası yakıyor maşallah ı var bence
zaten çok agresif olmasada şehir içi sürüşlerde ise 200-220Ykr civarı yakıyor azmı çokmu sen artık kıyaslama sana kaldı
( ayrıyeten LPG sıralı değil ve açık hava filtresi kullanıyorum )

Bence iyi değil... Benzinli araç da şehir içinde 20 Lira ile nerden baksan 90 km gider...

valla bilmihyorumda ben en fazla 60 km gittim 90 km giden astrayı daha opel yapmamıstır heralde

Geri