Yakit tüketimi hesaplama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cosmo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cosmo1

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
her seferinde deponuzu fulluyorsanız linkte verdiğim excel dosyası ile yakıt tüketiminizi kayıt altinda tutabilirsiniz. İlk 4 sütunu doldurmanız yeterli.

1. sütunda tarihi arada nokta koyarak yazmalısınız

http://www.dosya.tc/server11/rJXA1C/Yakit.xlsx.html

dosyanın ön izlemesi aşağıdaki gibidir. örnek olarak ben ilk 3 depoyu yazdım..

9b9k.png

Ynt: Yakit tüketimi hesaplama

Geçenlerde rahmetli babamın notlarının durduğu, büro eşyalarını sakladığımız çekmecesini karıştırdım...

... içinden mazi kokuları yükselen çekmecedeki sararmış defterler - notlar arasında 2004 deki bir gezimiz esnasında hazırladığı çizelgeyi buldum; çizelgeyi aynı sizin tablonuza benzer kriterlere göre oluşturmuştu, ayaküstü olmasına rağmen çizelgenin çerçevesi cetvelle çizilmiş gibi düzgün, rakamlar ve başlıklar herzamanki akıcı el yazısıyla okunaklı ve şık, ilaveten çıkış noktası ve il / ilçeler arası mesafeleri de eklemiş..

Tolga KARACA link' Alıntı:
Geçenlerde rahmetli babamın notlarının durduğu, büro eşyalarını sakladığımız çekmecesini karıştırdım...

... içinden mazi kokuları yükselen çekmecedeki sararmış defterler - notlar arasında 2004 deki bir gezimiz esnasında hazırladığı çizelgeyi buldum; çizelgeyi aynı sizin tablonuza benzer kriterlere göre oluşturmuştu, ayaküstü olmasına rağmen çizelgenin çerçevesi cetvelle çizilmiş gibi düzgün, rakamlar ve başlıklar herzamanki akıcı el yazısıyla okunaklı ve şık, ilaveten çıkış noktası ve il / ilçeler arası mesafeleri de eklemiş..

Allah rahmet eylesin Kardeşim, Mekanı Cennet olsun!

thnxx

Ynt: Ynt: Yakit tüketimi hesaplama

Teşekkürler paylaşım için
Alternatif olarak android telefonlarda yakıt tüketimi programını kurup kaydedip kayıt altına alabiliyorsunuz

bence düşünmeden binin ekonomik olarak çok mu rahatım kesinlikle değil ama bu dünyaya birdaha gelinmez unutmayın

Paylaşım için  thnxx .
Elinize sağlık..

Geri