yalovaya gidiyordum, öpüldüm :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
sabah istanbuldan yalovaya gidiyordum. kara yolu ile gidelim dedik ve izmit çıkışı yalovaya girmeye yakın yerde radarı farkedemedim. benle beraber birde yabancı plaka turk vatandaş aynı anda cevrildik.

270 tl ceza yazdı. 126 km ile gecmişim. radar işareti var bakın herkes yavas geliyor biliyorlar dedi polis ama biz yabancıyız farkedemedik. şehir içi şehirler arasıda olsa bana ders oldu. hıza dikkat. guvenlide gorunse baglantı yollarda artık dikkatliyim. geri gelirken 40-45 dk fazla sürdü yol :)

Geçmiş olsun... Radara verilen para acayip canını sıkıyor insanın... haybeye 200-300 tl...

Valla bugün ilk defa babamın bu kadar sürat yaptığını gördüm :D istanbul izmit yolunda otobanda sw ile tam 210 yaptık resmini çekene kadar 200 e düştü :D

Sürat felakettir...!!! ;)

Valla bugün ilk defa babamın bu kadar sürat yaptığını gördüm :D istanbul izmit yolunda otobanda sw ile tam 210 yaptık resmini çekene kadar 200 e düştü :D

Konumuzla ne alaka olm? :D

Bizde 3 ay önce falan 1 km/h hız ile 270 TL ödemeden kurtulmuştuk. Yani 1 km hızlı olsak 270 TL olcaktı cezamız.. :)

Geçmiş olsun. :)

Konumuzla ne alaka olm? :D

Bizde 3 ay önce falan 1 km/h hız ile 270 TL ödemeden kurtulmuştuk. Yani 1 km hızlı olsak 270 TL olcaktı cezamız.. :)

Geçmiş olsun. :)

bizede gelebilir ceza :D ondan yazdım,o yolda radar oluyo.:D

bunu soylemenız ıyı oldu bende salı gitmeyi düşünüyordum :D

bu gün az kalsın bizde yakalanıyoduk radara kardışan selektör yaptılar babam yavaşladı cezadan kurtulduk :D:D

Geri