Yan aynaların sökülmesi

Byturk-AGB

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba arkadaşlar. Astra J sahibiyim yan aynaların içinde bulunan yaylı rulman şeklindeki parçayı sökmem gerekiyor nasıl söküldüğünü bilen arkadaşlar varsa yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ynt: Yan aynaların sökülmesi

Kapiyi ac. Ic tarafta bir kapak var yuvarlak. Onu cikar. Icinde vida lokma ile sokulecek. Ayna butun kapagiyla cikiyor.

Öncelikle teşekkürler ancak heryeri sökülebiliyor denedim ancak bana sadece içindeki yuvarlak demir parçanın sökülmesi lazım yani kablo geçen yerin aynanın tam döndüğü rulman nasıl sökülür acaba

Byturk-AGB link' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar. Astra J sahibiyim yan aynaların içinde bulunan yaylı rulman şeklindeki parçayı sökmem gerekiyor nasıl söküldüğünü bilen arkadaşlar varsa yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Forumumuza Hoşgeldiniz.
Forum Kurallarımız gereği
Kendiniz Tanıtırsanız Memnun oluruz..

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?board=6.0

mrt54 link' Alıntı:
Forumumuza Hoşgeldiniz.
Forum Kurallarımız gereği
Kendiniz Tanıtırsanız Memnun oluruz..

http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?board=6.0

:) foruma bir buçuk sene önce falan üye oldum hatta ilk part astra j sedanlardan birine sahibim ilk astra j sedan fotoğraflardan birinide ben paylaşmıştım ancak sonra bidaha foruma giriş yapamadım bilemiyorum bende yeni üyelik açtım hatta aynı kullanıcı adı ile açtım ve işin ilginci kayıt tarihim hala kasım 2012 olarak görünüyor :)

Hayırlısı Olsun O zaman
Tekrar Hoşgeldiniz  greatt

Tekrar hoşgeldiniz

Aynanin kapak kismini sökerseniz dönup aynayi ayarlayan kisma ulasirsiniz.

kapağını falan söktüm gövdedende ayırdım aynayı ancak kablo geçmesi için o yayın çıkması gerekiyor galiba anladığım kadarıyla çünkü diğer kablolar onun arasında geçiyor

astraayna.png

Geri