Yan Sinyalleri Fara Bağlama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MerifasT

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
:help: Opel meriva aracımda bulunan yan sinyalleri fara bağlamak isitiyorum bunu kendim nasıl yapa bilirim resimli anlatım varsa iyi olur yada siz ana bilgilerini verin ben yaparım işi ;)

Onu bildiğim kadarıyla direk bağlanmıyo bağlasanda sinyal olarak kullanamazsın ama elektrikçiler sinyalın yanına bı duy daha takıyolar onu fara çekiyolar bildiğim bu inşallah yardımcı olabilmişimdir

O Zaman Bana Bİ ElektrİkÇİ Yolu GÖrÜnÜyo Yİnede Saol

başka fikri olan warmı??

--CORSA--' Alıntı:
Onu bildiğim kadarıyla direk bağlanmıyo bağlasanda sinyal olarak kullanamazsın ama elektrikçiler sinyalın yanına bı duy daha takıyolar onu fara çekiyolar bildiğim bu inşallah yardımcı olabilmişimdir
YUSUF abi corsa kardeş ek duy falan diyor doğrumu bu detaylarını sen biliyon mu sen yaptırdınmı?

aman haa aklınızda bulunsun opellerde elektirik aksamı çok hassas çok çabuk sigorta atıyor

MERİFAST' Alıntı:
:help: Opel meriva aracımda bulunan yan sinyalleri fara bağlamak isitiyorum bunu kendim nasıl yapa bilirim resimli anlatım varsa iyi olur yada siz ana bilgilerini verin ben yaparım işi ;)

abim benim...ben yaparım demişin çok hoşuma gitti..benim gibisin kendinin ustası olmak istiosun yanlış anlamadıysam..kolay gelsin ama riskli abi hatırlatayım..neden sinyalleri fara bağlıonki anlamadım orasını...

Daha Şekİl Olurda Ondan Mavİ Led Takicam Ama ElekrİkÇİye Gİtsem İİ Olacak

evet cok yakışıyor özellikle volvo larda tamponlarda olanlar..

yaptırdıktan sonra resimlerini bekliyoruz :)

Geri