Merhabalar, yer uçağı, ateş topu, rapunzelim gibi isimler takmadım arabama, neticede D sınıfı oturaklı, fazla ekşına gelmeyecek sakin karakterli bi araca sahibim. İlk aracımdır, üzerinde piyasada en stabil çalıştığı söylenen LPG kiti takılı hani şu manifolda direk çakılanlardan
05.07.2012 tarihindeki denememize göre yaklaşık 320-330km yolu aşşağı yukarı 45 liralık gaz ile gidiyor,110km/sa gittiğimizi sanarken 160larda bulmamız da ilginç
Başlıkta makara niyetine yazdığım %98 orjinal olma durumu araçta hiç değişen olmaması, üzerinde 13 yılın verdiği tatlı yorgunluktan hafif izler taşıması...sundurma garajda aracın arkasının açıkta kalması sebebiyle aracın bagaj kapağındaki hafif güneş yanığı opel logosunun solup soyulması ve VECTRA 2.0 16V yazısından bi kaç harfin düşmüş olması
falan filan anlayacağınız çingen şoparı karizması var araçta
, şakası bir yana gücümüzün yettiği araçlardan en iyisi buydu, noter ve sigorta işlemleri biter bitmez kapalı garaja hapsettik yaz okulum bitesiye
Forumda pırıl pırıl araç sahibi olan arkadaşlarımızın yanına ben de külüstürümle giriş yapmış bulunuyorum
yazıcak birşey de kalmadı resimlerle başbaşa bırakıyorum sizi zaten vectra hakkında benden çoookk.. fazla bilgiye sahipsiniz, sadece ilk heyecanımı paylaşıyorum sizle ilerleyen tarihlerde aracın bilmediğim özellikleriyle kafalarınızı şişirmeye hazır olduğumu bilmenizi isterim ihi ihi
dipnot: sahibinden.com daki ilan resimlerinden koydum, malum resim çekmeye fırsat bile kalmadı, yaz okuluna kalan bilir
araç hakkındaki yorumlar apaçi yorumu gibi olduysa affola, haddimi aşıp 1.6 GL ile 300 yapan abileri sinir etmek istemem
Başlıkta makara niyetine yazdığım %98 orjinal olma durumu araçta hiç değişen olmaması, üzerinde 13 yılın verdiği tatlı yorgunluktan hafif izler taşıması...sundurma garajda aracın arkasının açıkta kalması sebebiyle aracın bagaj kapağındaki hafif güneş yanığı opel logosunun solup soyulması ve VECTRA 2.0 16V yazısından bi kaç harfin düşmüş olması
dipnot: sahibinden.com daki ilan resimlerinden koydum, malum resim çekmeye fırsat bile kalmadı, yaz okuluna kalan bilir