yardım 2001 vectra tork artışı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sd007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sd007

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
foruma daha yeni üye oldum sayılır..çok güzel bir forum..formu kuran arkadaşlara çok teşekkürler.ama daha öncede yazmıştım cevap alamadım..
2001 1,6 vectra comfortum var..torkunu arttırmak istiyorum.nasıl yapabilirim? birde passat 1.8t lerin turbosu oluyormuş diye duydum.passatın turbosunu taktırsam nasıl olur kaça mal olur?veya chip mi yaptırmalıyım ?bildiği yer olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.teşekkür ederim şimdiden cevap yazacak arkadaşlara.

sponsorlarımızdan megachips tuning mehmet gazihan arkadaşımızdan bilgi alabilirsiniz bu konuda..

1.6 comfort a atmosferik olarak ciddi para harcamadan tork artışı zor alırsın. Sadfece chip ten alacağın güç en fazla 5-6hp olur diye biliyorum.

İlla para harcamak istiyorum bu arbaya diyoan TURBO en güzel seçenek.

Megachip ile görüştüm..CHİP YAPMAMI TAVSİYE ETTİLER..12-25 bg arasi artar dediler,eğer chip yaptirirsak..acaba hissedilir bir artış olurmu?Fiyatınada 500tl. dediler?

Son düzenleme:
Megachip ile görüştüm..CHİP YAPMAMI TAVSİYE ETTİLER..12-25 bg arasi artar dediler,eğer chip yaptirirsak..acaba hissedilir bir artış olurmu?Fiyatınada 500tl. dediler?
12 - 25 hp arasını elbette hissedersin.
ama benzinli bir motordan sadece chiple oynanarak 12-25 beygir arası artış sağlanacaksa helal olsun:eek:

12-25 hp arası güç benzinli atmosferik bir araçtan mekaniik aksamla oynanmadan alınıyorsa helal valla. Hiç düşünmeden git yaptır.

1 ay sonra bu ÖTV indiimi nedeiyle 2. eller çok düşecektir, temiz güçlü bir araç alınabilir.

Geri