Yardım Astra H ye jant lastik ebatla alakalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HSG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Astra h aracıma

215/45/17 lastik jant takmayı planlıyorum uygunmudur? Sıkıntı yaratırmı? Tavsiye edermisiniz?

hiç bi sorun olmaz ama arkalara daha geniş al 225 mesela bizim arabada komple 225 sag sol yapınca kolay atıyo arkasını 235 lazım :D:)(hakanguclu)

anladım da.. düşüncemi askıya aldım 2-3 nedenden..

yazdan sonra inşallah :)

bu konuda kilitlenebilir.

Sen vazgeçmişsin ama olsun alırken aklında bulunsun :) jant lastik oranlama programları var. onlara bak. mesela 205 55 16 orjinali. 225 40 18 takınca sadece 0,6 bi büyüme oluyo. o da hiçbişey sayılmaz. Bana herkes 18'' fazla olmuş, çok yorarsın diyo ama ben yine de 18'' tavsiye ederim.

safa biz geçen s5 janta kumho ku31 taktık hem hamurlu kaliteli hemde fiyat uygun takımı 600 gibi geliyo bu arada lastik ebadı 225-45-17 yanak incelirse balon riski artar

Astra h aracıma

215/45/17 lastik jant takmayı planlıyorum uygunmudur? Sıkıntı yaratırmı? Tavsiye edermisiniz?

bence uygun aracın

225/40/18 tak derım bence ben kullanıyorum ve aracı yormuyor 17 den daha guzel duruyor tabı sen bılırsın dedıgın ebatlarda bı sıkıntı cekmezsın ıyı gunler;)

ben 215 45 17 kullanıyorum arkadan biraz çabuk atsa da memnunum.hatta 40 yanakları istanbul için de kullanamadım tercih senin:D

bence 225 45 17 kullanman daha iyi olur hem lastigin capi azalmamis olur orjinaliyle ayni kalir ;)

Geri