Yardim,biraz Geyik Ama.......????

wunderland

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar opel astra cd 2000 model bir araç aldım fakat okula gidemiyorum nedeni saolsun öğrencilerim her defasında arabada yeni bir çizikle bana hayırlı olsun dedikleri için okula arabayla gitme keyfini yaşayamıyorum maalesef.Branşım ingilizce öğretmeni bu siteyle de 1 ay kadar oldu tanışalı gerçekten bilgi aldıgım bir site siz opelcilerede böyle bir muhabbet olsun diye bir başlık açtım hepinize SAYGILAR..ALLAH KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER NASİP EYLESİN.

hocam arabanın ıcıne not bırak aracımda cameralı guvenlık sıstemı vardır aracıma zarar veren ogrencılerı tespıt etmektedır kendılerıyle yıl sonunda hesaplasılacaktır dıe...

Son düzenleme:
abı arabanın ıcıne not bırak aracımda cameralı guvenlık sıstemı vardır aracıma zarar veren ogrencılerı tespıt etmektedır kendılerıyle yıl sonunda hesaplasılacaktır dıe...
hehehe guzeldi:D

abı arabanın ıcıne not bırak aracımda cameralı guvenlık sıstemı vardır aracıma zarar veren ogrencılerı tespıt etmektedır kendılerıyle yıl sonunda hesaplasılacaktır dıe...
evet gerçekten güzel fikir hatta yalandanda olsa dışardan görülebilecek şekilde birkaç tane vebcam yerleştir aracının içine mutlaka işe yarar :D

bizden aldığınız bilgilerin karşılığı olarak sistem size bir fatura kesicek 1 hafta içinde evinizde olur itiraz etmeden ödeyin lütfen öğretmen bey...:D:D:D

Geri