yardım dostlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan btlufk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

btlufk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhaba benim 2.5 cdx aracımın lastik ebatı 195/65/15 aynı janta kitapçığından baktım yeni 205/60/15 de uygun gözüküyor taksam bir sıkıntı olurmu ? artıları eksileri nelerdir şimdiden teşşekkürler

aksine arabanız fakedilir derecede yol tutacak...virajları daha iyi olur,hissiyatınıza bağlı olarak belli belirsiz sertleşebilir ama 60-65 yanak arasında pek bir fark olmayacaktır...

kullanım tarzınızı bilmem ama 2.5 v6 güzel bir jantla daha geniş taban ve dar yanağı kaldırabilecek bir araba..

aksine arabanız fakedilir derecede yol tutacak...virajları daha iyi olur,hissiyatınıza bağlı olarak belli belirsiz sertleşebilir ama 60-65 yanak arasında pek bir fark olmayacaktır...

kullanım tarzınızı bilmem ama 2.5 v6 güzel bir jantla daha geniş taban ve dar yanağı kaldırabilecek bir araba..

jantı değiştirmek istemiyorum hocam orjinali ile kalsın istiyorum

değiştir demedim :D kaldırır dedim :D:D

Orijinal Lastik Takacağınız Lastik Taban Genişliği (mm): Taban Genişliği (mm): Yanak Yüzdesi: Yanak Yüzdesi: Lastik Çapı (inch): Lastik Çapı (inch): Orijinal Lastikle Okunan Hız:
GRUPLARA GÖRE HIZ SEMBOL VE KM/S DEĞERLERİ
T - 190 H - 210 V - 240 W - 270 Y - 300 VR - >210 ZR - >240 ZR(Y) - >300

Orijinal Lastik Takacağınız Lastik Yanak Yüksekliği (cm): Yanak Yüksekliği(cm): Lastik Genişliği (inch): Lastik Genişliği (inch): Jant Yuvarlanma (inch): Jant Yuvarlanma (inch): Lastik Çapı (inch): Lastik Çapı (inch): Lastik Yuvarlanma (inch): Lastik Yuvarlanma (inch): % Fark: Mil başına dönme: Mil başına dönme: Kilometre başına dönme: Kilometre başına dönme: Okunan Hız: Okunan yeni hız:

65 yanak yerine 60 yanak taktıktan sonra, biran önce lastiklerinizi aşındırıp yeni 65 yanak lastik alma ihtiyacı hissedeceksiniz. Aracınız başa bir araç gibi duracak, çamurluklarla lastik arasında 30km fark olacak(tabi gözünüze batar illaki :D ) Kaza yapmış gibi felaket berbat duruyor, aşırı zorlamadıkça zaten vectra iyi yol tutuyor sayılır, 195 65 15 den şaşmamanızı tavsiye ederim.

65 yanak yerine 60 yanak taktıktan sonra, biran önce lastiklerinizi aşındırıp yeni 65 yanak lastik alma ihtiyacı hissedeceksiniz. Aracınız başa bir araç gibi duracak, çamurluklarla lastik arasında 30km fark olacak(tabi gözünüze batar illaki :D ) Kaza yapmış gibi felaket berbat duruyor, aşırı zorlamadıkça zaten vectra iyi yol tutuyor sayılır, 195 65 15 den şaşmamanızı tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederim haklisiniz

Geri