yardım muayne

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ophelci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ophelci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaslar modifiyeli aracımıza muayne yaptıramıyoruz orjınale cevır dıyorlar oyle gel yardım edecek varmı acaba tesekkurler

Ekli dosyalar

• DSC02258.webp
    DSC02258.webp
    42.6 KB · Görüntüleme: 70
geçen hafta gölcükte gittim muayeneye. abidik kubidik seylerdne dolayi geçirmedi.. neymiş arka koltuk kemerler klipsleri kultugun arasindaymis: çat agir hasar. neymis şase no okunamiyormus (ki yalan bende sonradan açtim gayet okunaklı) çat hafif hasar.
neymis stepne baglantisi uygu ndegilmis. sadece lpg tanki var stepne yerinde. yedek lastikte bagajda duruyo..

ön cam filmi geçiyormu onu merak ediyorum bnde _?

geçen hafta gölcükte gittim muayeneye. abidik kubidik seylerdne dolayi geçirmedi.. neymiş arka koltuk kemerler klipsleri kultugun arasindaymis: çat agir hasar. neymis şase no okunamiyormus (ki yalan bende sonradan açtim gayet okunaklı) çat hafif hasar.
neymis stepne baglantisi uygu ndegilmis. sadece lpg tanki var stepne yerinde. yedek lastikte bagajda duruyo..

ahmet madem öyle birşey var söylesene kardeş.

ızmıttemı yaptırırız arkadasım senınle nezaman nasıl ıltıbata gecebılırız acaba senı msn ekledım ama kabul etmedın henuz nezaman cagırırsan gelırım ve nekedara mal olur bana acaba?? tesekkurler ılgınden dolayı

davetin gelmedi dostum yanlış yazmış olmayasın. msnden görüşürüz. biliyon adamlar böyle konuları aratıp önlem alıyorlar. fazlada açık yazma konu hakkında. yapılacağıda varsa yapılmaz.

cam filminde arabanın içi %70 i görükmesi lazm ,ön camında olan geçmez,tabi bişeler verilirse geçer :D

muayene yaptırmadan gezsek nasıl olur:D ne gibi sıkıntı çıkar:D

Geri