Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kai19051
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kai19051

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Öncelikle herkese merhaba
bugün dar bir köy yolunda karşıdan gelen aracın yan aynasıyla benim sol yan aynam süratle çarpıştı (sağa kaçmasam kafa kafaya girecektim) tabi karşıdaki hatalı olunca adam tam gaz uzaklaştı ben ne olduğuna bakarken. :( Tutanak falan tutamadım tabi şimdi ne yapabilirim kaskoyu delmeden ne yapılabilir en az zararla. bu arada arabamda 2011 model 1.6 115 beygir enjoyplus

fotoraf0035mv.jpg

fotoraf0034c.jpg

fotoraf0037k.jpg

fotoraf0036x.jpg

Ynt: Yardım

geçmiş olsun plakayı alamadıysanız pek bir şansınız yok kendi kaskonuzdan yada cepten yaptıracaksınız

geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldiniz
plaka alınmadığı ve tutanak tutulmadığı için herhangi bir hak iddia edemezsiniz maalesef
ya kaskoyu bozdurup autoking de yaptırabilirsiniz ya da hasarı cebinizden karşılayıp kaskoyu bozdurmayabilirsiniz
gördüğüm kadarıyla sol dikiz aynası değişecek ve kapıdaki çizik ya rotuş ya da local boya olacak

tekrardan geçmiş olsun

İlginiz için çok teşekkürler
bende dikkatsiz olsaydım daha kötü bi sonuçla karşılaşırdım şükür ediyorum buna Allah kimsenin başına kaza vermesin insan şoka giriyor vallaha
bu arada o çizik kazada olmamıştı yanlışlıkla o fotoyuda eklemişim 
İlginiz için tekrar teşekkürler

Teşekkür ederim arkadaşlara haber salmıştım sanırım çarpan kişiyi bulduk :)
küçük bi yerde olmanın faydaları sanırım :)

gecmıış olsun
cosmo aynası 700 tl sızınkıde gene 300 -400 cıvarıdır herhalde

sağolasın hafta sonu servise gidecem bakım zamanıda gelmişti zaten yağ değişimiyle beraber kaça patlayacak bize :)

Geri