yardım!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KKTC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KKTC

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Selamın aleyküm arkadaşlar;
bişey soracaktım KKTC opel toros center bi şerefsizlik yaptı ben olayı anlatayım bana yol gösterirseniz memnun olurum.
Bize bayiye kendi arabasını getiripte opel alan bir müşterinin hyudai marka arabasını sattılar ilk önce yanlız satarken araba 1.5 injection olaraka pazarlık ettik fakat bu gün gittiğimde bana getirdikleri araba 1.3 karburator çıktı benim eşşekliğim arabayı görmeden parsını ödemiş olmam ne yapabilirim
teşekkürler.

malesef almak zorunda bıraktılar

ya adama güvendim aslında boşa demiyolar babana bile güvenme diye yaptık eşşeklik.
ama hazmedemiyorum koskoca opel center beni resmen dolandırdı yok şirkete giren parayı iade edemezlermiş......

ya adama güvendim aslında boşa demiyolar babana bile güvenme diye yaptık eşşeklik.
ama hazmedemiyorum koskoca opel center beni resmen dolandırdı yok şirkete giren parayı iade edemezlermiş......
koskoca dediğine göre büyük bir şirketten bahsediyoruz yönetim kurulundakilerle görüş sana yazılı bir taahhüt vermedikleri için elinden bir şey gelmez (sözleşme falan yaptıysanız o başka söke söke alırsın paranı)..Sadece onları iyi niyetine kaldın..
önüne 2 seçenek kalıyor ya o arabaya paşa paşa bineceksin yada elinden çıkaracaksın ki hemen çıkarırsan kaybın olur alış satış v.b.
en iyisi biraz binip durumun düzelince elden çıkarmak..

AMA YİNEDE TÜKETİCİ HAKLARIYLA KONUŞ..BİR DANIŞ BAKALIM..

ödediğim paraya dair makbuz var valla gerekirse almanya opele de şikayet edecem

ödediğim paraya dair makbuz var valla gerekirse almanya opele de şikayet edecem
makbuzun varda makbuzda ne yazıyor senin istediğin aracın bilgilerimi yoksa teslim aldığınınkimi? senin istediğinki ise söke söke alırsın..

araç sipariş formu diye bişey ve hundai accent yazıyo ama motor yazmamışlar benim sıkıntım da motordan 1.5i anlaştık 1.3 karburator geldi

sipariş formunu eksiksiz olarak doldurmak zorundalar..bir avukata danış eksik doldurulmuş olduğunu ve farklı araç getirdiklerini ilet..şu an tek açık nokta orası gözüküyor..

Geri