Yardımınıza ihtiyacım var....

HAKANCEVİK

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Sevgili arkadaşlar bir arkadaşımın astrası vardı sattı.Alan sahibi aracın orjinal jantlarınıda istiyor.Ama jantları önceden birine satmış.Bana kafa kafaya takas teklif etti.bizdeki standart njoy jantı 16 jant.ARAÇ yeni 4000 km de.....Onun jantlarıda aşagıda....Goodyear lastik takılı..17 inç...15000 km yapmış...Sizce takas edeyim mi? biri 4000 de biri 15000 de...Üstelik onun jantında kısmı çizikler var.Yorumlarınız önemli....Nedenleri ile bana yardımcı olun...

6374.jpg

km farkı çok falza diil düzeltme yoksa çizikler göze batmıyosa takas edebilirsiniz bence;)

lastikler bittiğinde fiyat farkı olacak. Yani 16 ile 17 lastik arasında fiyat farkı var. ama bence bu jantlara değer :D Yani bence değiştir.

Elemanın dediğine göre orjinal opel jantı..Zaten internetten araştırdım.Yurt dışındaki opel astralarda bu janttan var...Ama bizim lastikler daha 4000 de... Ama onun lastikler 15000 de goodyear...Kafam karışık....:(Jant çok güzel...ama kararsızım...

Şimdi kısaca özetliyeyim;

bizim jant opelin sitesinde yaklaşık 280 ytl...
16 jant 4000 km de,çiziksiz..Continental...
7090.jpg

Arkadaşın jantı 17 inç..OPEL sitesinde satış fiyatı 340 ytl.hafif çizikler var.lastikler goodyear.15000 KM DE...

6374.jpg

Güncel...

Tipine bakarsak değiştir. Ama 16" den 17" e geçiyorsun. Buna karar vermek lazım. Hem lastik fiyatları hemde konforu değişecek. Fiyat ve konfor çok önemli değil diyorsan hemen değiştir...

Tipine bakarsak değiştir. Ama 16" den 17" e geçiyorsun. Buna karar vermek lazım. Hem lastik fiyatları hemde konforu değişecek. Fiyat ve konfor çok önemli değil diyorsan hemen değiştir...
konfor olarak çok fark eder mi?

Geri