Yardimmm Double

yusufgulkaya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar astra h kızaklı double olurmu...

arkadaş double-din i soruyor herhalde...

ewet olur. yanlız oraya talmak için çerçeve bulmak lazım

o ne demek oluyo ki :D

arkadaslar kızaklı dedıgım aksam cıkartıp eve goturusem sabah takıcam bende navıtech 8800 double genıs ekranlı modelı var

benim bildiqim öle bişey henüz daha yok ama çaresii war,hergün akşam söküp sabah takabilirsin:)

simdi anladim dostum soyledigin olayi.simdi eger aksam sokup sabah takicam dersen hafizadaki bilgileri hergun yeniden girmek zorundasin.yok ben hafiza gitsin istemiyorum diyosan 1 DIN kafa cikmali 5 inch ekranli harika cihazlar var onlari dene derim.benim bu cihazdan var ve her kullanisimda gurur duyuyorum.zira dedigim cihazda yok yok yani.hatta bi resminide koyayim buraya.

güzel cihazmış

simdi anladim dostum soyledigin olayi.simdi eger aksam sokup sabah takicam dersen hafizadaki bilgileri hergun yeniden girmek zorundasin.yok ben hafiza gitsin istemiyorum diyosan 1 DIN kafa cikmali 5 inch ekranli harika cihazlar var onlari dene derim.benim bu cihazdan var ve her kullanisimda gurur duyuyorum.zira dedigim cihazda yok yok yani.hatta bi resminide koyayim buraya.

bu cihazımı almak isteyenlere duyrulur!!cihazim satiliktir.630 YTL deger bictim.artik alan arkadasla anlasabilirsek bisiler dusunuruz.

Geri