yardımmm vectra a

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gece_006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vectra a kasalardaki arka ıkı stop arasındaki o sıyah panele verılen ad nedır nereden temın edılebılır http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2000-stop-arasi-kara-panel-gm-80487629/detay/

komple siyah olan parçadan mı bahsediyorsun. yoksa reklektör parçalı olandan mı.

komple siyah olana Türkiye'de "kara panel" olarak isimlendiriyorlar, Yurt dışında "Turbo boot panel" olarak.

Reflektörlü olan Türkiye'de sadece 1993-1994-1995 model vectra 2.0i CD modellerinde bulunur. Yurt dışında genelde "Gsi boot panel" olarak geçer.

Vectra A 'ların İngiltere üretimleri ; "Vauxhall Cavalier Mk3" dür. Bu isimden yola çıkarak Google aramalarından gerekli bilgilere ingilizce olarak ulaşabilirsin.

Verdiğin ilan linkinden elde edebilirsin "kara paneli" EREN arkadaşımızdan ben spoiler aldım. Elindeki kara panelide inceledim. Temiz kırığı çıkığı olmayan bir parça. Fiber değil, gerçek plastik parça. Çok ince kat bir siyah boya atılırsa sıfır parçadan farkı kalmıcak kadar temiz. İstediğin kara panel ise nerdeyse son şansın diyebilirim.

Yok ben rekletörlü olan parçayı istiyorum dersen. Onu bende arıyorum yıllardır. Kırığı yada çatlağı olmayanını bulamadım. Bulursan bana da haber ver :cool:

Son düzenleme:
O parça CD modellerde bulunuyor, ülkemizde bulunması zor olan parçalardan biridir, reflektör tipi olanları nadir de olsa bulunabiliyor. Üyelerimizden "caliman" nikli arkadaş bir ara reflektör tipi olanından satıyordu.

asl11arka.jpg

O parça CD modellerde bulunuyor, ülkemizde bulunması zor olan parçalardan biridir, reflektör tipi olanları nadir de olsa bulunabiliyor. Üyelerimizden "caliman" nikli arkadaş bir ara reflektör tipi olanından satıyordu.

Savaş Abi, reflektörlü olanlardan 95 model füme stoplara uygun olandan rastlarsan haber verir misin ? 6 yıldır arıyorum da :)

Denk gelirse haber veririm (Caliman nickli üyemize ulaşabilirsem yardımını isterim).

İlanın sahibi zaten "caliman". İlan sahibini ara , yoksa da getirtir.

Denk gelirse haber veririm (Caliman nickli üyemize ulaşabilirsem yardımını isterim).

Savaş abi, üç hafta önce spoiler aldım "caliman"dan. Anladığım kadarıyla vectra dan calibra ya geçicek caliman :) reflektörlü parça için geç kalmışım, elinde kara panel var sadece :(

İlanın sahibi zaten "caliman". İlan sahibini ara , yoksa da getirtir.
Eren'in soyismini görmeyince :)

Geri