1.4 t aracım için 3,5 cm'lik yay arıyorum. hangi markayı tavsiye edersiniz? kullananlar memnun mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kenangokhan link' Alıntı:Ben de yeni eibach taktırdım, herzaman girdiğim otoparka giremedim ve herzamanki çukurlar gözüme daha büyük gelmeye başladı ama öte yandan arabaya daha fazla binmek istiyor canım, ve savrulma diye birşey kalmadı araçta hakimiyetin elinde olduğunu hissediyorsun. Tavsiye edermiyim yollarınız düzgün ise evet
mrt54 link' Alıntı:Kenancım Resim Ekleme Şansın Varmı birde Nerden Aldın Link Felan
Senikide Siyah ya şimdi benimkine takmışım gibi olucak
mrt54 link' Alıntı:Kenancım Resim Ekleme Şansın Varmı birde Nerden Aldın Link Felan
Senikide Siyah ya şimdi benimkine takmışım gibi olucak
ozgun88 link' Alıntı:Muratım Kuşadasında yazın site aralarında ve şehiriçi bazı yerlerde çaprazlamaktan ölürsün benden söylemesi
mrt54 link' Alıntı:Şu An daha da rezil hakan bitik kuşadasının içi yol çalışması nedeniyle bide benim hanım da kullanıyo sıkıntı dediğin gibi
ozgun88 link' Alıntı:Sömestr da babamla annem havaalanına gelirken eve uğramışlar anlattı üzüldüm maffetmişler yaza biteceğini hiç zannetmiyorum. Bence hiç yay düşünme yeyerince alçak bence zaten bilhassa bizim oralara göre
Hele davutlar kavşağındaki köprü yapımında dikkat etmesem bütün çakıl kumu arabanın üzerine dökeceklerdi neredeyse uçuyordum üstlerine az kaldı. araçta hanım annem kardeşim vardı Nova'da dan geliyordum onlar olmasa daha çok ağrıtırdım başlarını. Sonra adam koyup dur geçe başladılar o sıra şimdi nasıl bilmiyorum