yaylardan sonra amortisörde tamam! nasıl olmuş?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dmr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

dmr

Bilgi Girilmemiş

Hoşgeldiniz. görüntü çok güzel ama öncelikle kendinizi tanıtmalısınız.Üye arşivinden ad soyad yaş meslek nereden katılıyorsunuz gibi ve imzanızda ad soyad olmalı. İyi forumlar.

usta bide foto acaip büyük.. kendini tanıt bidee bunu küçült derim.. araç güzel

araç çok güzel alçalmış kazasız belasızda arkadaşların dediği gibi kendinizi tanıtırsanız seviniriz

arkadaslar , arkadasımız zaten sitemizin uyesiydi. daha oncede site yoluyla konusmustuk. dolayısıyla 1 mesajı olması garip. aracının eski resimleri de sitede mevcuttu sanırım. neden boyle ilk mesajı gibi gorunmuş anlamadım. belkide mesaj yazdıgı baslıklar silinmiş olabilir... iyi forumlar

cok güzel bi görünüm olmuş.yol tutus da bir o kadar iyidir sanırım

corsa c de , dodiklerin arkasında bir bölüm var camurlugun bir parçası. esnek bir plastik ama kutu gibi duruyor. tam dodiğin arkasında kalıyor. ve lastiğe çok yakın. sürtmemesi imkansız gibi dusunuyorum. sert bir kasiste mutlaka ön tarafı vuruyordur. ha belki siz hissetmiyorsunuzdur o ayrı.

yanlız bizim araçta çok sert ses var örnegin köprü birleşim yerlerinden geçerken, paldır küldür sesler geliyor. vurma sesi değilde lastik 40 yanak olduğundanmıdır nedir, sanki bisikletle geçiyorum üzerinden.

Geri