yaz geldi sıcaklar arttı!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tnrdamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tnrdamo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar merhaba. malum yaz geldi ve sıcaklar attı. benim aracımı kapalı bir garaja koymak gibi bir şansım maalesef yok. aracın içinin güneşin zararlı ışınlarından korumanın yöntemi neler? siz neler yapıyosunuz. aracın içi siyaha yakın ve güneş altında siyah yerler daha çok ısınıyor. neler yapabiliriz??

güneşe çözüm kapalı garaj. yoksa zaten yapacak bişey yok takmıyacaksın kafana ....

park edince örtü ser gunesten korusun ..ben oyle yapıyorum çok da iyi oluyor tozu da tutuyor ve çırp gitsin :)

Evin etrafı müsayitse kuruluk gibi bir şey yapı verin en iyi çözüm bu bence elinizden geliyorsa ucuza halledersiniz.

En azından ayda bir kez Wax-Sealant kullanın yoksa güneş yanığı oluşması çok hızlı olur :)

Koyu renkse güneş yanığı oluşur, bunu engellemenin yolu açık renkli bir örtü ile örtmek, bunun harici bir çözüm yok maalesef.

örtü zararlı değilmi? aracımın rengi gri. servise örtü kullansam nasıl olur dediğimde kesinlikle kullanma araçtaki nem aracı terk edemez ve oksitlenmesi hızlanır demişlerdi? doğru mudur??

Normal naylon brandalar için doğru fakat pamuklu bez örtü sorun olmaz eski Corsamda bende kullanıyordum hiç bir zararını görmedim ;)

her yıkamadan sonra tavana cila sürüyorum 5 dk mı alıyor :) boya solmasın diye ne yapalım güneşten kaçış yok koruyabildiğimiz kadar koruyalım :)

Geri