yazık oldu ertuğrula

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Feyzullah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Feyzullah

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
adam gibi adam ertuğrul sağlam ben bir fenerbahçeli olarak gerçekten istifa etmesine çok üzüldüm.ve son cümlesini yazmak istiyorum

taraftar bana adam gibi adam ertuğrul sağlam diye tezehürat yaptı.
adam gibi geldim adam gibi işimi yaptım adam gibi gidiyorum.

helal olsun ertuğrul hoca sana.yolun açık olsun

ertuğrul hep futbolun içinde hep görmek istediğim beyefendi bir insan duruşunuda çok beğeniyorum ama ne ilk kurban nede son olacak bu acımasız düzene..

bende bir gs olarak cok uzuldum ertugrul hocaya adam gıbı adamdı ılk yenılgıde dar agacına astılar yazık ettıler bjk yıne bı buyuk degerı elınden kaybettı
delbosqu verdıgı zaman kadar ertugrull hocaya tanımadılar yazık yazık;)

Gördüğüm kadarı ile üzülen BJK'li yok, hep diğer takım taraftarları üzülmüş.Neden acaba...? :)

Ertuğrul'a kimse git demedi, bu takımda Ertuğrul'a sahip çıkıldığı kadar hiç bir hocaya sahip çıkılmadı.

Kimsenin onun adamlığıyla da alıp veremediği yoktu.

Tamamen başarısızlıkla geçmiş bir dönemi var Ertuğrul Sağlam'ın.. Adam gibi istifasını verdi, ancak adam olmak takımın sahada iyi futbol oynaması için yeterli değil.

gidemeyenler utansın abi:D:D:D

Ben Beşiktaşlı olarak çok üzüldüm.Gitmesi gereken Ertuğrul değildi.sanki hocamızın eline 1-2 tane bile olsa yıldız oyuncusu olabi bi kadro kurup veremeyen Yıldırım Demirören yönetimi en başta gitmesi gerekliydi. Sonra Sinan Engin denilen ve Beşiktaş lılıgımızdan bizi soğutan ve bu takımın huzurunu bozan 1 numaralı adam gitmeliydi. Bu arada Sinan Engin Ertuğrul Hoca mızın ayrılmasından sonra oda gitmek istemiş ama Yıldırım Demirören izin vermemiş. Bu ne demektir ya? Bu takımdaki huzursuzluğu herkes görebiliyoda Yıldırım Demirörenmi göremiyo? Yıldırım Demirören denilen o koltuk sevdalısı adama tek bi lafım var: Al Sinanınıda defol git.

darısı aragonesinde basına :) adam olan burdan kendine bir pay cıkartır işleri iyice mahfetmeden herkes yoluna gitse ama nerde o anlayış herkes ertuğrul gibi adam gibi adam değil maalesef :)

Ben Beşiktaşlı olarak çok üzüldüm.Gitmesi gereken Ertuğrul değildi.sanki hocamızın eline 1-2 tane bile olsa yıldız oyuncusu olabi bi kadro kurup veremeyen Yıldırım Demirören yönetimi en başta gitmesi gerekliydi. Sonra Sinan Engin denilen ve Beşiktaş lılıgımızdan bizi soğutan ve bu takımın huzurunu bozan 1 numaralı adam gitmeliydi. Bu arada Sinan Engin Ertuğrul Hoca mızın ayrılmasından sonra oda gitmek istemiş ama Yıldırım Demirören izin vermemiş. Bu ne demektir ya? Bu takımdaki huzursuzluğu herkes görebiliyoda Yıldırım Demirörenmi göremiyo? Yıldırım Demirören denilen o koltuk sevdalısı adama tek bi lafım var: Al Sinanınıda defol git.
bravo efe eline sağlık yukarıdakiler kaldıkça hangi hoca gelse fiyasko sinan-lucescu? düşünmek bile istemiyorum o filmin sonu belli..

Geri