Yazılım Güncellemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Savarona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Savarona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.pataraportal.com
Arkadaşlar benim aracıma tech2 cihaz baglanamıyor tech 1 baglanıyormuş ve bulunduğum bölgede bu cihaz yok o yüzden çok sorun yaşıyorum buna yazılım atıp tech2 ile çalışır hale gelirmi. yada bu tis2000 yada epc gibi borgramlarla obd1 kablo ile pc üzerinden yapabilirmiyiz. Ustalar acil yardımınızı bekliyorum.

banada tech1 lazım;ve mersinde yok;komşu illere bakabilirsiniz;yada tüm arızalara bakan yerler var;ben öyle bi yere gidip hava debimetresini ayarlatmıştım 4 gaz analiz cihazıyla;adam arıza kodlarını da silebilirim istersen demişti;bosch car service yapamamıştı ama piyasada uyan bi cihaz vardır muhakkak....

bu tech 1 cihazı na nasıl baglanıyor bizim arabalar yada hangi sorunlarda

arıza okumaya ;silmeye kısacası ecu üzerindeki ayarları yapmaya;hava debimetresini ayarlamaya;v.s.....

tech1 cihazına gerek yok aslın da iyi bir opelci cihaz olmadan okur arıza siler ayar yapar benim gibi mesela

tansu ustam tech 2 denediler 1 gün boyunca ugraştışlar tüm tesisatla ama baglanamadılar tech1 ile baglandığınıda tam bilmiyorum aslında eger tech1 ise tech2 ile çalışır hale gelirmi

arkadaşlar tech 1 aramanıza gerek yok bosch kts cıhazıda baglanır tum turkıye sanayılerdınde mevcuttur

burada varmı bilmiyorum ama sanayiye gittigimde araçtıracam peki yazılım güncellemesi oluyormu oluyorsa tech2 ile çalışır hale gelirmi bu soruya açıklık getirirseniz sevinirim.

burada varmı bilmiyorum ama sanayiye gittigimde araçtıracam peki yazılım güncellemesi oluyormu oluyorsa tech2 ile çalışır hale gelirmi bu soruya açıklık getirirseniz sevinirim.
sizin araç 95 model dimi tech1 girmiyorsa sonradan teyb takıldıysa arkadan x13 soketine giden kabloyu kesip ordan bağlantı yapıyorlar teyb e ama o kablo beyin üzerine gidiyor arıza okuma kablosu diyeyim ona baksınlar teyb sökülecek arkadan bakılacak kablo rengi kahverengi beyaz dır. ok.

Tansu ustam aracın teybi orjinal degil zaten degiştirdim orjinalide bende fakat onu baglayıncada tech2 baglanamadı ayrıca diagnose kablosu teyp üzerinde kahverengimor görünüyor. Benim aracım 1995 imal Model ise 1996 yazıyor şaside şimdi ben opel telefon açtım onlarda teyp ile alakası olmadığını ve tech 1 olduğunu söylediler.

Geri