yedek anahtar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WorLdjoY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

WorLdjoY

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar arabayı satın aldığımızda yedek anahtarını almadık adamdan yokmuş yani ondada dün bi anda aklıma geldide anahtar kaybolsa ne yaparız diye yani bu durumda ne yapışlması gerekir ? bide yedek anahtarı ne kadara yapıyorlar bide herkese yapılıyormu mesela bizim araba annemin üstüne ben gidip servsie yaptırabilirmiyim? vede nerede yapılıyor bilgisi olanlar paylaşsın lütfen herkesin başına gelebilecek bi durum.

ya arkadaşım aynı sorun aynı şekilbendede var bende bulamadım çaresini yardımcı olurlarsa nasıl sevinirim

arkadaşlar yedek anahtar yaptırmak sorun değil sorun ona immobilizer chip uygulatmak bu da biraz masraflı, biliyorsunuz bu chip arızalansa dahi aracınız calışmıyor yetkili servislerde bu uygulama ateş pahasıdır o bakımdan anahtarınızı kaybetmemeye bakın yok böyle bir durum olursa anahtarcılar da yapıyor en azından onlar servisler kadar uçmuyorlar

http://www.otoanahtar.com/
bu link de sizi yapmanız gereken hakkında fikir sahibi yapar sanırım

Son düzenleme:
Ankarada oldugunuza göre sitemizden Samet (LND) ile kontaga geçerseniz, yardımcı olabilir size

Lnd Birakmis Anahtar Isini

Samet' in anahtar işini bıraktığını tahmin etmiyorum.
Bu işe 30.000 nin üzerinde yatırımyapmış bir insan işini sonlandırmaz. Forumdan bazı kişilerin tutumundan dolayı gırgınlık yaşadı .Bundan böyle bu doğrultuda karar almış olabilir.;)

bendede aynı sorun vardı !!!!

anahtarcıyla görüştüm chipli istersen 75 ytl normal istersen 30 ytl olur dedi.Fabrikadan almaya çalışırsanız biraz pahalıya gelir sanırım

Geri