Yemeklerimiz

kaderaniz

Kayıtlı Kullanıcı
07-Antalya
Evet, forumun, gelmiş geçmiş en çok eleştirilecek konusunu başlatıyorum. :)

Yemeklerimiz...

İsterseniz bir fotoğrafla, vidyoyla, tarifle ya da mekanla katkıda bulunabilirsiniz. Özellikle kenarda köşede kalmış yöresel tatlardan söz edersek daha iyi olur.

Ha bir de gece belli bir saatten sonra bu başlığa özel olarak mesaj atma yasağı getirilebilir. :)

Antakya'dan bir iki yemek ile başlayayım:

Muhteşem ikili, eşkiaşı ve yanında oruk...

IMG_1055.JPG

img_0823.jpg

Bu da yine Antakya'dan başka bir yerde bulamayacağınız yöresel adıyla "köfte"...

gecem%20kofte.JPG

Oldu mu hocam gece gece :D

Kayseri denince akla;

Manti_01.jpg

Yolunuz düşerse bana ulaşın, mantı ısmarlıycam :D

Çok sakıncalı bir konu :)

başka bir zaman olsa derdimki : yani insan insan a yapmaz usta senin yaptığını.......:D

ama biraz önce kendimi kököreç ve midye,ve üstüne arkadaşın açmış olduğu içli köfte tükanından köfte,yetmeyip birde künefe yemiş biri olaraktan ilgimi hiiiiiiiiiç çekmiyor :) hepsinin dadı damağımda :)

ben gider balkona bir sigara içer gider yatar..:D
bugünkü kadar hiç kasmamıştım kendimi :D

!!!ban!!!!!

Beni banlayacak adam daha sofralardan kalkmadı! :)

Herkes künefe yemiştir ama böylesini yediğini sanmıyorum. Künefenin hası közde olur ve ev yapımı diyeceğimiz katkısız şekilde yapılır. Hadi kolay gele...

yusufun-yeri-logolu.jpg

kaypak-tarifi.jpg

karabük kastamonuda çok yapılır kaypak yada kulaklı makarnadır :)
tantuni_1.jpg

mersinin yemeğidir ama çok severim eskiden tantunicide çalıştığımda tanıştım bu lezzetle :D

Hocam gündüz vakti süründürdünüz beni ağzım yüzüm yerle bir oldu :D Buraya özel soslu hatay döneri HAT döner açıldı, sizin yörelerin damak tadı fazla ağır, o dürüm döneri yedikten sonra eve sürünerek gidiyoruz uykusu geliyor insanın :D

kaypak-tarifi.jpg

karabük kastamonuda çok yapılır kaypak yada kulaklı makarnadır :)
Ahanda şekil olarak bizim mantıya benziyor :kop:

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 17:08 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 17:02 ----------

Şimdilik bir video ile katkıda bulunayım :) Tosya Yemekleri

Geri