yeni akü fiyatı?

beydeba08

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
5. yılını dolduran mutlu aküm ömrünü sanırım doldurdu.ilç merkezinde kısa mesafe 15 güne yakın her gece sisleri de yakarak dolaştıktan sonra demek ki şarj edemedi şarj dinamosu ve gücü tükendi.100 km lik ilçeler arası gündüz gittikten sonra kendini toparladı bir hafta sorunsuz ve sis farsız idare etti ilçe içi.bu sabah marşa bastığımda aracım çalışmadı.hemen takviye ile çalıştırdım soluğu ilçenin tek akü satan dükkanında aldım.eskiyi verip yenisini aldım.135 lira 60 amperik çelik akü.eskisini 20 ye aldı 115 liraya gelmiş oldu.sorum şu ki? burda araçlar genelde toros vari, brodvey tipi araçlar.elektronik aksamları az olan araçlar.acaba bizima stramıza 60 amper akü kafi mi?

saygı ve muhabbetle.

astra g ise orjinal aküsü 55 amper fakat çelik aküyü çok pahalı vermiş burda 60 lira

benim arkadaşta daha 1 hafta olmadı 72 amper çelik akü, o fiyatlara yakın bi fiyata aldı..

60 lira olduğundan emin misiniz ?

büyük sanayide afişi vardı ben adamların yalancısıyım

aslında hepsi buradada baktım fiyata daha pahallı benim aldığım fiyattan.tabi yüzde 18 vergili fiyatı.bana sattığının vergisini vermeyeceğini düşünürsek tabiki pahalı.ancak başka da çare yok.nitekim büyük bir sanayiye kilometrelerce uzağım.mecburn aldık.

araç lpg li.çıkan akü de 60 amperlikti.umarım sıkıntı yaratmaz.

lpg için 72 tavsiye ettiler.ben mutlu ana bayiinden şu silver akülerden aldım.125tl
piyasa fiyatı 150den aşağı değildi.ana bayiyi bul internetten.oradan al derim.

benim aldığım da tam kapalı.bunlara saf su eklenmiyor mu?

Geri